Política

'Catalonia is not Spain' a Reus, Tarragona i Poblet

Els col·lectius de a Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) de Tarragona, Baix Camp i la Conca de Barberà van fer dissabte diverses accions reivindicatives per mostrar en diversos punts de les comarques tarragonines el lema Catalonia is not Spain.

Els actes van començar al matí, a Salou, on el grup va repartir "uns ventalls amb forma de Catalunya a les persones que eren a la platja, al passeig Jaume I o al carrer de Saragossa".

Posteriorment, a les 14h, van anar a l’aeroport de Reus, on segons explica Oriol Vázquez, cap comarcal de la JNC del tarragonès, "van rebre un vol procedent d’Anglaterra amb la pancarta de Catalonia is not Spain de 30 metres".

Fi reivindicatiu a Tarragona
La JNC va fer el mateix al Monestir de Poblet. Per acabar l'acció reivindicativa, el col·lectiu es va desplaçar fins a Tarragona, on durant dues hores es va penjar la pancarta sota el Fortí de la Reina. Un dels motius pels quals es va decidir col·locar la pancarta al Fortí de la Reina, segons Vàzquez, és, entre d’altres, pel posicionament del col·lectiu de les JNC de Tarragona en contra del seu enderrocament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.