Política

Maria Badia, nova vicepresidenta dels socialistes europeus

Es tracta de la primera socialista catalana que forma part de la Mesa del Grup Socialista Europeu

La cap de llista del PSC a les darreres eleccions europees i eurodiputada, Maria Badia, ha estat escollida com a nova vicepresidenta dels socialistes europeus amb un total de 143 vots a favor, la qual cosa la converteix en la dona més votada de les quatre vicepresidentes que s'han escollit.

La nova mesa estarà presidida per l'alemany Martin Schulz i comptarà amb nou vicepresidents dels diferents Estats membres.

Els socialistes catalans han destacat en una nota que l'elecció de Badia estableix un precedent, ja que mai abans un socialista català havia format part de la Mesa del Grup Socialista Europeu.

Badia, que assumirà durant dos anys i mig la política de comunicació i informació del grup, ha mostrat la seva satisfacció per l'elecció ja que, segons ella,"'s'ha posat de manifest la necessitat d'una millor comunicació entre el Parlament Europeu i la ciutadania". En aquesta línia, ha anticipat que els socialistes europeus treballaran "per combatre l'abstenció, tot aprofitant i incorporant les noves formes i canals de comunicació que ofereixen les noves tecnologies".

L'eurodiputada catalana ha constatat que "cal potenciar l'impacte de les activitats informatives del Parlament Europeu per tal d'arribar en millors condicions a la ciutadania" i ha destacat l'important paper que els mitjans de comunicació locals i regionals han de tenir per assolir aquest objectiu. "És tan important el que es fa com la manera de comunicar-ho per tal que arribi a la gent", ha conclòs Badia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La UE torna a mirar a l’est per créixer

Brussel·les
Isidre Pineda i Moncusí
Alcalde de Caldes de Montbui (ERC)

“No hi ha hagut mai una aposta pel termalisme català”

Caldes de Montbui
Salvador Vergés
Candidat de Junts per Girona

“Sovint hem governat més nosaltres que el mateix govern”

Molts ous en una cistella

Argelers
Alejandro Fernández
Candidat del PP

“És evident que Illa prioritza un acord amb el separatisme”

Barcelona

Violència de gènere, prioritat

Barcelona
Sud-àfrica

Aproven la llei contra els delictes d’odi

Barcelona
guerra a Gaza

Acaben sense acord les negociacions per una treva a Gaza

Barcelona

La CUP vol garantir l’atenció en català a la sanitat i als serveis públics

TORROELLA DE MONTGRÍ