Política

Montblanc aprova donar suport a una consulta popular sobre la independència

Tot i això encara no hi ha cap entitat al muncipi que hagi decidit organitzar un referèndum

El ple de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat donar suport a les entitats municipals que demanin realitzar una consulta popular sobre la independència, similar a la realitzada a Arenys de Munt, segons fonts municipals.

La moció ha obtingut 12 vots a favor (Agrupament Catalanista de Montblanc, Gent del Poble, CiU i Acord per Montblanc) i un en contra (Independents per Montblanc).

Després de l'aprovació de la moció, s'ha d'esperar si alguna entitat privada sol·licita la celebració de la consulta, una qüestió que l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, creu que es produirà atenent "el ric, potent i actiu teixit associatiu" del municipi.

Tarragona
L'Ajuntament de Tarragona debatrà dilluns que ve una moció en aquest sentit, presentada per ERC i que, amb tota probabilitat, serà rebutjada, ja que s'hi oposaran els tretze regidors del PSC, socis de govern d'Esquerra, i els quatre del PP.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.