Política

política

El PSC ignora l'MTC en el seu programa

Greenpeace li demana que renovi la seva negativa a Ascó

El programa electoral del PSC, que el partit ultima avui en la segona i última jornada de la seva conferència nacional, no fa cap referència a l'àmbit energètic ni al magatzem temporal centralitzat (MTC) de residus nuclears, ni tan sols a l'energia nuclear. Tot esperant les esmenes que es portin avui al ple, el document certifica el silenci del principal partit del govern des que el Consell de Ministres va rebre l'informe tècnic de la comissió que s'encarrega de tutelar el procés de selecció d'una seu per al controvertit magatzem, un estudi que situava Zarra, al País Valencià, com a primera opció, davant d'Ascó, però que encara no s'ha traduït en una decisió del govern espanyol, que continua sense descartar la candidatura riberenca.

Per això ahir membres de Greenpeace van presentar-se a les portes de la conferència nacional dels socialistes, a l'Hospitalet de Llobregat, i els van demanar una renovació de la seva negativa a l'emplaçament del magatzem a Ascó. La delegada de Greenpeace a Catalunya, Anna Rosa Martínez, va expressar la seva “preocupació” pel silenci del PSC, i va demanar que es paralitzi el procés fins que s'acordi un calendari de tancament de les centrals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.