Política

Els hospitals de Castelló, els grans oblidats pels pressupostos per a 2011

El centre de Peníscola, per a malalts crònics, no té assignació i el de la Vall d'Uixó sols rebrà 300.000 euros

La diputada autonòmica d'EUPV, Marina Albiol, considera que el pressupost presentat pel govern de Partit Popular per l'any 2011, demostra que el Consell incompleix les promeses fetes amb Castelló sense cap rubor. “Moltes infraestructures promeses des de fa anys, es queden de nou fora o amb quantitats en cap cas suficients. El PP ha tornat a mentir descaradament als ciutadans de Castelló”.

Especialment indignant, a juí de la representant d'esquerres, és la situació en la que queda la sanitat pública en aquests comptes públics. Considera completament irrisòria la partida destinada a l'hospital de la Vall d'Uixó, cinc anys inclòs en el pressupost, sense cap resultat, i amb solament 300.000 euros per aquest any. “A aquest ritme inversor, la Vall no contarà amb aquesta infraestructura tan necessària fins l'any 2016”, afirma Albiol.

“La partida de l'hospital de Peníscola, projectat per al 2007, és menyspreada, i les partides per a centres de salut es redueixen a quantitats simbòliques”, denuncia la representant d'EU. La diputada recorda que l'hospital de Peníscola, destinat a malalts crònics, “queda fora inexplicablement del pressupost”, i continua criticant, “en aquests moments solament disposem dels 141 llits de l'hospital de la Magdalena, una xifra clarament insuficient”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.