Política

política

L'oposició de Platja d'Aro connecta els increments fiscals amb els de plantilla

CiU i ERC acusen el govern d'incrementar l'IBI per cobrir el dèficit d'enguany, arran de l'ampliació de personal

Es gasta 30.000 euros més en telèfon

L'oposició de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, CiU i ERC, relaciona l'increment de l'impost de béns immobles (IBI) de l'any vinent d'un 10% per poder cobrir el dèficit del pressupost d'aquest any, provocat en gran part per l'increment de la plantilla de personal fet per l'actual govern, comandat pel PSC i amb ICV i el PP, segons van exposar en el ple d'ahir a la nit. “Davant la baixa de funcionaris han posat personal fix en comptes de temporal”, va recordar el portaveu de CiU, Joan Giraut. Una manifestació que va ratificar el portaveu d'ERC, David Puig: “S'ha incrementat notablement, inclosos els amics de l'equip de govern”. Aquest fet, segons Giraut, com també la falta de control de la despesa telefònica (30.000 euros més que l'any passat) o el sobrecost energètic, fa que tanquin l'exercici “amb un dèficit de 500.000 euros”.

Giraut i Puig, a més, van carregar durament contra el govern perquè el PSC i ICV, quan estaven en l'oposició, abans de la moció de censura d'aquest mandat, sempre havien reclamat i defensat la congelació de les ordenances fiscals. A més, CiU va demanar retardar els pagaments i fraccionar-los en tres parts, cosa que no va ser acceptar el govern.

LA FRASE

Els 600.000 euros d'expropiacions ja estan en el pressupost del 2010. No cal recaptar impostos
JOAN GIRAUT
portaveu de ciu


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.