Política

ICV-EUiA reivindica la seva política d'habitatge

La candidatura ecosocialista va incidir ahir en la seva proposta en matèria d'habitatge, que ha pogut executar en els últims anys des del govern i amb molt bons resultats, segons ells. Cristina Andreu (número quatre d'ICV-EUiA per Girona i delegada d'Adigsa a Girona) va assenyalar que, a diferència de les dues dècades de govern convergent, el govern d'esquerres havia avançat molt en habitatges de lloguer, la requalificació de pisos buits perquè es posin al mercat a preus assequibles o la rehabilitació, mesures que han culminat en la llei de l'habitatge. “Amb aquesta llei –va dir Andreu– hem fet de l'accés a l'habitatge un dret universal, deixant enrere els temps que l'accés a un pis social depenia dels informes dels serveis socials. Catalunya no pot tirar enrere i tornar a la política de la caritat”. Aquestes declaracions les va fer Cristina Andreu a Olot, ciutat que va posar d'exemple de la política del govern. Acompanyada, entre altres, del regidor del govern municipal d'Olot Llorenç Planagumà, va parlar d'iniciatives innovadores com ara les cooperatives d'habitatge i les masoveries urbanes.

Immigració

Ahir al vespre ICV-EUiA va organitzar un acte a Palafrugell per parlar de la immigració. Hi van convidar representants de les comunitats magribina i romanesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.