Política

Carles Móra assegura que va patir un assetjament per haver organitzat les consultes independentistes

L'alcalde d'Arenys de Munt explica que sovint rebia trucades amb telèfon ocult i li van robar el cotxe dues vegades

El número 2 de Rcat per Barcelona denuncia que se'ls vol silenciar

El número dos de la llista de Reagrupament Independentista (Rcat) per Barcelona, Carles Móra, ha explicat avui que quan les consultes sobre la independència van començar a tenir ressò, fa poc més d'un any, va viure “experiències esfereïdores”. L'alcalde d'Arenys de Munt, el primer municipi on es va organitzar un referèndum d'aquest tipus, ha recordat que “per poder dormir per les nits havíem de desconnectar el telèfon”, ja que sovint rebia trucades “amb número ocult” o amb “prefixes de Barcelona i de Madrid”. A més, ha afegit que li han robat el cotxe “dues vegades i han sabotejat el servidor de l'ajuntament tres cops”.

Móra ha fet aquestes declaracions avui durant un míting de Rcat a la plaça de la Revolució, al barri de Gràcia de Barcelona, on també ha denunciat que “s'estan fent molts esforços” per silenciar la campanya de la seva formació. En aquest sentit, ha assegurat que ja li han “tancat dos Facebooks” per tallar-li l'expressió i ha hagut de crear la seva pròpia pàgina web.

El candidat independentista ha afirmat que malgrat els “persegueixin” i els “fer mal” això no els “atemoreix”, sinó que pel contrari, “davant la lluita” tenen “més motivació i més ganes”.

Relleu generacional

Per altra banda, el número dos de Rcat ha parlat de regeneració democràtica i de la necessitat d'un relleu generacional al Parlament, ja que “hi ha gent que hi va entrar molt jove i ara ja tenen els cabells blancs com jo”. Segons ell, “el 75 per cent dels polítics que es presenten a aquestes eleccions no han tingut cap ocupació fora de la política”. “Viuen en una realitat virtual que no te res a veure amb la vida que portem els altres”, ha sentenciat.

L'alcalde d'Arenys de Munt ha volgut predicar amb l'exemple i ha garantit que d'aquí a sis mesos deixarà el càrrec. “No hi seré dues legislatures, que és el termini que propugna, com a màxim, Reagrupament, sinó només una. No hi ha d'haver cap problema en cedir el testimoni a una altra persona”, ha assegurat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Guerra a Europa

Un nou atac rus amb drons destrossa un hotel a Mikolàiv

Barcelona
política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona
POLÍTICA

Cañigueral destaca que el vot a Esquerra afavoreix el jovent

figueres
Guerra a Gaza

Hamàs publica proves de vida de dos ostatges

Barcelona
política

Paneque defensa que les infraestructures ajuden l’economia

blanes
Estat espanyol

Núñez Feijóo acusa a Sánchez de “dimitir de la democràcia”

Barcelona

Badia (Comuns) proposa un Pla director d’allotjaments turístics

sant feliu de guíxols
Guerra a gaza

Hamàs estudia l’última proposta de treva d’Israel

Barcelona

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell