Política

L'alcalde de Silla no convoca els grups polítics tal i com havia promés

En el plenari d'octubre, el regidor del Bloc, Josep L. Melero, proposà a tots els grups polítics un acord de consens per a desfer-se de les competències impròpies de l'Ajuntament, perquè corresponen a la Generalitat, i que al poble li costen un milió i mig d'euros.

La proposta l'aprovaren tots els grups, excepte els Verds, encara que matisada de declaració institucional, o declaració de principis, perquè fer tabula rasa i de manera expeditiva podria ser molt dur i conflictiu, especialment negatiu per als ciutadans més desprotegits. .

L'alcalde Baixauli prometé a continuació que reuniria tots els grups per a estudiar la declaració, cosa que encara no ha fet al dia d'avui, inexplicablement. Segons l'autor de la proposta, el regidor del Bloc, és probable que Baixauli, més que una oportunitat per a reclamar recursos, haja vist una bona excusa per a retardar l'aprovació dels pressupostos, als qual té terror “perquè estaran buits de qualsevol contingut i es veuran com el colofó d'una legislatura de fracàs total”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.