Política

política

CDC del Maresme ja ha d'escollir el seu candidat a l'alcaldia de Santa Susanna

Tot apunta que Josep Monreal, cap del govern actual, serà l'escollit del partit, però l'històric Joan Campolier es planteja tornar a la política local

Un cop calmada l'eufòria per la contundent victòria en les eleccions al Parlament, a CDC se li gira feina a la comarca del Maresme. Tal com ja es va apuntar dies abans dels comicis catalans, tan bon punt se superés el 28-N la maquinària per a les municipals començaria a treballar. Precisament un dels punts que cal resoldre amb certa urgència correspon a Santa Susanna, on la direcció comarcal ha d'aclarir a quin candidat donarà suport. Malgrat que no s'ha fet oficial encara, és sabut que l'exalcalde Joan Campolier –que ja haurà complert els quatre anys d'inhabilitació per a càrrec públic que el van obligar a deixar el càrrec el 2007 segons una sentència per prevaricació– vol tornar a la política activa. I no ho vol fer per la porta petita. Tot i això, l'actual alcalde, Josep Monreal, mà dreta de Campolier i qui va agafar les brides d'un consistori que actualment és un dels més endeutats de l'Estat, ja ha manifestat en públic que vol continuar al capdavant del govern durant els pròxims quatre anys.

En una entrevista al canal M2TV, Monreal va assegurar que li faltaven “moltes coses per fer” i que se sentia “moralment obligat a continuar sent alcalde”. CDC del Maresme ha de resoldre en benefici del partit una més que probable pugna entre els dos candidats i intentar enfortir la llista de la federació nacionalista. Malgrat que no es descarta una solució final i pactada que afavoreixi les dues opcions, també hi ha probabilitats que Campolier trenqui amb CDC i encapçali una candidatura independent que, en cas que es fes, podria restar molts vots a la federació. Santa Susanna és un dels feus més sòlids de Convergència arreu de Catalunya i sempre hi ha guanyat amb majoria absoluta.

LA FRASE

Després de quatre anys, em queden moltes coses per fer i em sento moralment obligat a continuar
JOSEP MONREAL
alcalde de santa susanna (ciu)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.