Política

Albert Gómez és el cap de llista de CiU a Palafrugell

Després de l'acord entre els dos partits sobre el repartiment dels primers llocs de la llista, Convergència es queda els números 2, 3, 5 i 6, i Unió, l'1, el 4 i el 7

Albert Gómez ja és oficialment l'alcaldable de CiU a Palafrugell. Això ha estat possible després de l'acord entre els dos partits sobre el repartiment dels primers números de la candidatura, que és el que va frenar l'acord en l'àmbit local i comarcal aquest dimarts passat. Segons l'acord, que s'ha pres entre les dues direccions del partit, a Barcelona, Convergència es queda els números 2, 3, 5 i 6, mentre que Unió es queda els números 1, 4 i 7. Fins ara, les dues formacions locals havien arribat a un acord respecte als dos primers, en què Convergència presentava l'arquitecte Fede Prats. “Acceptem l'oferta de Convergència, ja que apostem pel consens i el diàleg”, va afirmar ahir el president d'Unió a Palafrugell, Lluís Pujol. “Era una proposta raonable”, va dir el president de Convergència al Baix Empordà, Joan Català, que va participar en les converses de dimarts a la nit a Palafrugell.

L'elecció de Gómez com a candidat d'Unió a l'alcaldia de Palafrugell es va proposar ja fa nou mesos. Però no va ser fins divendres passat que Convergència de Palafrugell va elegir el seu candidat, i, a més, els d'Unió no en van tenir coneixement fins a la mateixa reunió de dimarts passat.

Gómez és botiguer, membre de l'agrupació de comerciants i del consell assessor de l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP). Prats, per la seva banda, és l'arquitecte municipal de l'Ajuntament veí de Mont-ras.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Escòcia

John Swinney pren possessió com a ministre principal d’Escòcia

Barcelona
ALEMANYA

La vicealcaldessa de Berlín, ferida lleu després de ser atacada en el carrer

barcelona
política

Badia (Comuns) promet posar en marxa 100 comunitats energètiques

girona
política

PSC, ERC, Junts, CUP i comuns no acceptaran els vots de l’extrema dreta

barcelona
guerra a gaza

Els EUA van aturar un enviament de bombes a Israel

barcelona
LA crònica

El joc de les preguntes

Sílvia Paneque
Candidata del PSC per Girona

“Tot té un impacte, fins i tot no fer la transició energètica”

Girona
REGNE UNIT

El llegat de Thatcher continua viu

Londres

Envoltats de desinformació

Barcelona