Política

Arasa pren possessió de l'alcaldia de l'Ampolla

Uns 150 veïns assisteixen al plenari en què el nou batlle relleva Sancho

Francesc Arasa ja és alcalde de l'Ampolla. Uns 150 veïns del municipi i una àmplia representació de càrrecs de CiU a les Terres de l'Ebre, com el delegat del govern, Xavier Pallarès; l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i les diputades Meritxell Roigé i Anabel Marcos,van assistir ahir al vespre al ple de presa de possessió del fins ahir regidor. Arasa relleva Francesc Sancho, que ha estat alcalde durant els últims vint anys i que ara s'ha incorporat al govern d'Artur Mas com secretari d'Estratègia i Coordinació del Departament de Salut. A més del suport dels regidors de CiU, Arasa també va obtenir el suport de l'únic regidor del PP que hi ha a l'Ampolla.

Per la seua banda, Sancho, que va renunciar a l'alcaldia en un plenari dissabte passat, mantindrà l'acta de regidor i assumirà les competències de Salut i Relacions Institucionals. “No volíem renunciar a tenir un membre del govern català al nostre govern local”, va dir Arasa, que també va oferir públicament a Sancho que forme part de la seua candidatura en les pròximes municipals i del govern de l'Ampolla si CiU repeteix la majoria.“Se'm farà difícil no dir-te alcalde”, va manifestar el nou batlle de l'Ampolla, que ha estat regidor des de la constitució del municipi fa vint anys i que els tres anteriors havia estat regidor al Perelló. També va formar part, juntament amb Sancho, de la junta de segregació a final de la dècada dels 70.

“Em sento orgullós”

Arasa va destacar el suport que li han donat els veïns del poble durant l'última setmana, uns dies difícils per al nou alcalde per la mort del seu pare. “Si necessites alguna cosa aquí estem nosaltres, m'han dit molts veïns”, va destacar Arasa, que va declarar que se sentia “orgullós” de ser de l'Ampolla.

En la recta final d'aquest mandat, les prioritats del nou alcalde són finalitzar els projectes que hi ha oberts com ara el del pàrquing municipal amb un centenar de places, la remodelació de la zona de vianants i la plaça i zona de passeig que s'habilitarà on ara hi ha la depuradora de Devimar, unes obres que l'Estat és a punt de començar i que connectaran el passeig de l'Arenal amb el del nucli urbà. També aprofitarà el canvi de govern a la Generalitat per impulsar projectes aturats com per exemple el de la zona industrial, la millora i neteja de la bassa de les Olles i el pla especial del port esportiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
regne unit

Carles III reprendrà aquest dimarts l’agenda pública

barcelona
unió europea

La CE posa objeccions a la fusió entre Iberia i Air Europa

barcelona
Política

Mor Frank Field, ministre de la Seguretat Social en el primer govern de Tony Blair

Albiach alerta que es disputen l’escó de Girona amb Aliança Catalana

girona

Paneque: “El projecte clau és la construcció del nou Trueta”

salt
Regne Unit

Cinc acusats per atacs contra negocis vinculats amb Ucraïna

Barcelona

Vergés reivindica un Govern que gestioni el territori atenent a la seva diversitat

ripoll
Àsia-Pacífic

La Xina i els EUA es retreuen el respectiu suport a Rússia i Taiwan

Barcelona
estat francès

Universitaris francesos se sumen a les protestes propalestines

barcelona