Política

Jornada maratoniana de l'expresident González al País València

Impartirà demà una conferència a la Universitat i estarà present en la presentació de Rafa García com a candidat a l'alcaldia de Burjassot

En ambdós actes les perspectives d'assistència superen el límits de la capacitat dels locals

La presència de l'expresident socialista del govern espanyol, Felipe González, ha concitat un gran interés per als militants i simpatitzants del PSPV-PSOE, àvids d'un líder carismàtic i amb grapa popular. González impartirà demà dijous, 27 de gener, la conferència La meua idea d'Europa. L'acte tindrà lloc a les 19.30 h al paranimf de la Universitat de València, a La Nau. L'entrada és lliure i limitada a la capacitat de la sala. A més, en previsió d'una nombrosíssima assistència, s'instal·larà una pantalla a l'Aula Magna de l'edifici des de la qual es podrà seguir la conferència (també limitat a la capacitat) i també serà retransmesa a través del canal Obert de MediaUni http://mediauni.uv.es/.

El poder de convocatòria de l'expresident socialista ha fet que des de fa uns dies s'hagen exhaurit les localitats per a la presentació de Rafa García com a candidat del PSPV-PSOE a l'alcaldia de Burjassot, on està confirmada la presència de González. Al costat de González seurà el secretari general dels socialistes valencians, Jorge Alarte, i una bona representació de la formació. García ha mostrat la seua satisfacció per ambdues presències i lamenta no poder atendre totes les peticions per a assistir a un acte que tindrà lloc demà al pavelló esportiu municipal durant un sopar.

Un altre dirigent socialista que visita aquests dies el territori valencià és el vicepresident tercer del govern, Manuel Chaves, que inaugura hui a Aldaia i Alaquàs els projectes posats en marxa amb finançament estatal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

La JEC valida que RTVE emeti les entrevistes als candidats al Canal 24 hores

barcelona

Junts deixa el govern retraient el “menyspreu” de l’alcalde

MATADEPERA

Girona avalua les polítiques de cooperació per redactar un nou pla director

GIRONA
estat espanyol

El fiscal general descarta dimitir després de la reprovació del Senat

barcelona
política

ERC promet arribar al 2% en el pressupost de Cultura l’any vinent

barcelona

El PP demana el vot a qui estigui preocupat per l’ocupació i la inseguretat

GIRONA
rússia

Putin avisa que les forces estratègiques de Moscou estan “preparades pel combat”

barcelona

Eloi Badia: “Recuperarem la sisena hora a l’escola pública”

l’escala

La CUP es compromet a preservar la Gola del Fluvià

sant pere pescador