Política

MATADEPERA

La proposta de Puig anirà més enllà del PSC

La diputada socialista Dolors Puig va donar ahir detalls sobre la seva candidatura a l'alcaldia de Matadepera. El més destacat és que la proposta no anirà sota les sigles del PSC, sinó que tindrà un altre format amb l'objectiu de captar més sensibilitats: “Encapçalaré una plataforma àmplia de persones que vulguin contribuir a tenir un poble millor. Hi ha gent que no vol ser de cap partit, però sí vol treballar pel seu municipi”, va dir. En aquest sentit, va destacar que manté converses amb diverses persones de la societat civil que li agradaria integrar en el projecte –on hi seran els membres del PSC local–, i va deixar la porta oberta a qualsevol tipus d'adhesió ciutadana.

Tot i això, l'antiga tinenta d'alcalde de Terrassa va deixar clar que ella continua sent socialista, i que la proposta tindrà com a prioritat el progressisme, ja que creu que “al poble li falta aquesta visió”. Així, una de les seves prioritats és que “els terrenys del golf tornin a la ciutadania”. També va explicitar que la seva presència al Congrés “és compatible, i més tenint present que queda un any de legislatura”, i va posar els seus contactes polítics “al servei de Matadepera”. D'altra banda, va dir que no s'empadronarà al poble –viu a la rotonda del Pla de Bonaire– perquè no ho veu necessari: “Hi tinc vinculació des dels sis anys i els meus fills vénen a peu a escola”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Puigdemont i Aragonès polemitzen sobre els pactes

barcelona
política

Dolors Montserrat repetirà com a cap de llista del PP a les europees

barcelona
estats units

Les protestes universitàries contra la guerra a Gaza sumen 2.000 detinguts

barcelona
àfrica

Tropes russes entren en una base que acull soldats nord-americans a Níger

barcelona
política

Illa remarca ara que descarta un acord amb Junts

barcelona
estat espanyol

L’ONU demana mesures contra les lleis revisionistes de PP i Vox

barcelona
regne unit

Cop dels laboristes a Sunak

barcelona
guerra a gaza

Turquia talla totes les relacions comercials amb Israel

barcelona
Àlex Neira
Alcalde de Sant Andreu de Llavaneres (PSC)

“Venia de fer de policia amb molts quilòmetres de carrer”

Sant Andreu de Llavaneres