Política

CiU de Vilafant, convençuda de recuperar el govern

La candidata Montse Ricart diu que es necessita un govern eficient i pràctic i que la història recent avala el seu grup

Diu que el municipi té oportunitats

La cap de llista de CiU a Vilafant, Montse Ricart, es mostra confiada que el seu grup tornarà a recuperar el govern del municipi que ha tingut en els darrers vint anys, fins que el va perdre en una moció de censura fa quinze mesos. En la seva proclamació com a candidata, Ricart va considerar “un símptoma de salut democràtica” el fet que un partit com CiU confiï l'encapçalament de la candidatura a una persona que no té carnet de militant. Es va referir també a una propera legislatura “carregada de dificultats”. “Serà difícil –va comentar– poder fer grans inversions durant els propers anys. Per tant, és necessari que el govern del consistori sigui de gent eficient i pràctica que siguin capaços de minimitzar els efectes de les retallades sobre els veïns. És aquí on crec que CiU podem ser importants. La història recent ens avala”, va dir la nova cap de llista, que és regidora des del 2007.

LA FRASE

El govern ha de ser eficient i pràctic perquè minimitzi els efectes de la crisi. A CiU, la història recent ens avala
MONTSE RICART
CANDIDATA DE CIU A VILAFANT

De regidora a candidata en 4 anys

Montse Ricart va estar acompanyada per l'exalcaldessa i companya de grup, Pepi Comalada, que ha estat la seva principal avaladora al capdavant de la llista. A l'acte de proclamació també hi va assistir el conseller Josep Maria Pelegrí en qualitat de secretari general d'Unió i diferents càrrecs d'aquest partit a la comarca i a la demarcació. UDC és el que nomena el cap de llista de la federació a Vilafant. També hi era el delegat local de CDC a Vilafant, Cristian Ceballos.

En el seu parlament, Comalada va destacar les qualitats de Ricart i, posteriorment, la candidata es va referir a Vilafant com un “municipi d'oportunitats” per la situació geogràfica, l'estació del TAV i la proximitat amb Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.