Política

Sant Esteve Sesrovires

Avis de precampanya

L'Entesa per Sant Esteve denuncia que dies abans de l'inici de campanya s'organitzi una sortida amb la gent gran amb la presència de l'equip de govern

L'alcalde escull convidar tots els regidors a l'excursió

Cada quatre anys es repeteix la mateixa polèmica que té com a protagonistes –involuntaris– els avis de Sant Esteve Sesrovires. Des de fa trenta anys, l'Ajuntament organitza al mes de maig una sortida gratuïta, que inclou dinar i ball, amb la gent gran del poble. Per l'oposició –aquesta vegada ho ha denunciat l'Entesa per Sant Esteve– es converteix, cada cop que coincideix amb les eleccions, en un acte electoralista, mentre que l'equip de govern –dirigit pel PSC– defensa la sortida com una activitat per mantenir la cohesió. “Estem molt tranquils. No és un acte que contradigui la llei electoral perquè se celebra des de fa 30 anys, ininterrompudament, al maig”, assegura l'alcalde, Enric Carbonell.

En canvi, per Jordi Borrell, alcaldable de l'Entesa, la sortida –que es farà el 5 de maig, dies abans de l'inici de la campanya– genera molts dubtes: “Només demanem joc net i que tots tinguem la mateixa oportunitat de passar un dia amb els avis”. Borrell, que descarta la suspensió de la sortida, ha enviat una carta a Carbonell amb dues propostes per evitar distorsions en la campanya. “S'hauria de posposar la sortida després del 22 de maig o convidar tots els membres del consistori a participar-hi”. Donada la complexitat de l'acte, que mou unes 500 persones, i les dificultats per canviar l'agenda a la primavera, Carbonell descarta canviar la data, que aquest any ja s'ha avançat a principis de maig, però diu que no té cap inconvenient a convidar tots els regidors perquè “constatin que és una festa per a la gent gran no electoralista”. Si acceptem, els avis aniran més que acompanyats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
guerra a gaza

Hamàs accepta la proposta d’alto el foc temporal

barcelona

Paneque insisteix que cal invertir en els parcs naturals gironins

girona

Torrentà diu que ERC ha estat el primer en apostar per polítiques feministes

girona
guerra a gaza

Biden reitera Netanyahu “la clara posició” dels EUA contra una invasió de Rafah

barcelona
política

La JEC obliga RTVE a “compensar” la resta de partits per l’entrevista de Sánchez de dilluns passat

barcelona
estats units

El jutge amenaça Trump d’empresonar-lo per no obeir l’ordre de silenci

barcelona
Política

Lluís Llach votarà Puigdemont

barcelona
estat francès

Macron aposta davant Xi per una relació equilibrada entre la UE i la Xina

barcelona
escòcia

John Swinney serà el nou primer ministre escocès

barcelona