Política

Es presenta a Oliva la candidatura del Bloc

Més de 500 persones donen suport a l'acte mentre David González llança un missatge de necessitat de recuperació econòmica

El líder nacional del Bloc, d'ascendència olivana, va incidir en l'acte de presentació de la candidatura encapçalada per David González, en els grans oblits inversors dels governs estatal i autonòmic en la Safor i, particularment, en Oliva. I també va manifestar tot el seu suport a la candidatura que es presentava a l'acte.

David González va destacar que entenia la tasca principal del futur grup municipal del Bloc, com un motor de la ciutat, especialment preocupat per generar treball i activitat.

El candidat a l'alcaldia d'Oliva pel Bloc, manifestava al seu discurs que “se sent preparat, en condicions, i amb la voluntat suficient per assolir major responsabilitat política i per fer front als reptes que la ciutat té per davant.” Així mateix, assegurà que compta amb un equip de persones capacitades, amb il·lusió i visió de futur, “que no han esperat a formar part d'una llista electoral per posar-se a treballar pel seu poble i pels seus ciutadans, sinó que ja ho han estat fent tots els dies des de diferents àmbits i col·lectius dels que formen part. La qual cosa és una garantia de vocació pública i de preocupació pels assumptes de la ciutat. Un equip de persones que coneixen bé el món associatiu d'Oliva i les necessitats pròpies del dia a dia de la localitat. Que combina l'experiència en la gestió amb gent nova”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.