Política

Compromís per Banyeres dóna a conéixer la llista

Es tracta d'n nou compromís amb experiència i renovació

El Bloc-Compromís per Banyeres de Mariola anuncia la configuració definitiva de la seua nova llista electoral composta «d'aire fresc i del treball de la gent que ha format part en candidatures anteriors». Eixa entrada de vent fresc ha portat «la inclusió de set noves persones», així com «l'experiència de la resta de la candidatura amb la inclusió de tres anteriors regidors».

A banda de Sonia Beneyto, Joanma Conejero, Josep Sempere, Vicent Berenguer i Rocío Alfaro, en el lloc nº 6 de la candidatura es troba Elea Belda Beneyto, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques. Al nº 7 hi figura Vicent Vaño Valor, treballador del textil, i a continuació, Salvador Puerto Bacete, qui treballa com a sanitari al Centre de Salut i ja va ser regidor en la primera legislatura quan el Bloc va accedir per primera vegada a l'Ajuntament. Al 9é lloc es troba Paula Belda Beneyto, diplomada en Fisioteràpia; en el 10é lloc, l'exregidor en els comicis de 2003 i empresari del tèxtil Josep Revert Samper; al lloc 11é hi trobem Eduard Beneyto Albert, transportista autònom, i finalment, tancant la candidatura hi és Ester Revert Herrera, la qual és tècnic superior en Gestió Comercial.

La candidatura Bloc- Compromís per Banyeres de Mariola també ha donat a conèixer els noms dels reserves, figurant en la 14ª posició Jordi Belda Llopis, mestre i llicenciat en Ciencies de l'Eduació; el 15é lloc l'ocupa Adrià Garcia Martínez, llicenciat en Belles Arts, i per últim, la infermera Maria José Ripoll Toledo és qui tanca la llista completa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Guerra a Gaza

Israel qualifica de “falses” i “repugnants” les denúncies de genocidi a Gaza

Barcelona
estats units

Investiguen Trump per possibles promeses a les petrolieres

barcelona
Guerra a Gaza

Israel continua l’ofensiva a Rafah amb nous atacs aeris i d’artilleria

Barcelona
estats units

Louisiana prohibeix per llei les píndoles abortives

barcelona
guerra a europa

Putin demana la represa de les negociacions de pau amb Ucraïna

barcelona
política

Sánchez promet mantenir els acord amb ERC i reformar de retruc el finançament

barcelona
estat espanyol

El PP vol Sánchez i Montero a la comissió del ‘cas Koldo’ del Senat

barcelona
Guerra a Gaza

El Tribunal Internacional de Justícia ordena a Israel que aturi l’ofensiva sobre Rafah

Barcelona
Guerra a Gaza

Israel recupera els cossos de tres ostatges morts el 7 d’octubre

Barcelona