Política

malgrat de mar

CiU posa l'accent en l'impuls de l'economia com el millor servei als ciutadans

La candidata, Neus Serra, presenta la llista i es compromet amb deu punts en què inclou la reforma de la façana marítima i la creació d'una taula de mobilitat

“La reactivació econòmica serà l'eix clau de la nostra campanya, perquè la millor política per a les persones és ajudar perquè trobin feina”. Neus Serra, cap de llista de CiU a Malgrat de Mar, va presentar dijous el grup que l'acompanyarà en aquesta nova aventura política. La candidatura es nodreix tant dels regidors actuals –Josep Roig, en el número 2 i Sandra Altafulla, en el 5–, com incorpora noves cares. Els primers deu llocs els ocupen, darrere de Roig, María Carmen Ponsa, Jofre Serret, Altafulla, Mireia Castellà, Josep Carceres, Eva Maria Moreno, Sergi Giménez i José Manuel Juiz. Alguns d'ells van agafar la paraula en l'acte de dijous per aclarir per què s'havien involucrat en el projecte convergent.

Per la seva banda, Serra va emfatitzar la necessitat de provocar un canvi en el govern del municipi, en mans socialistes des de fa 32 anys. En el decàleg d'accions que la federació nacionalista pensa dur a terme s'inclou també la remodelació de la façana marítima, la implantació de polítiques actives de participació ciutadana, la creació d'un espai per a totes les entitats socials, l'impuls d'una taula de mobilitat, la incorporació de nous continguts a l'oferta turística actual, la promoció de taules de treball i el treball amb els joves, entre d'altres. La cap de llista va demanar als presents que li fessin confiança el dia 22 de maig. “Treballarem per Malgrat i els seus ciutadans amb il·lusió, honestedat, rigor i compromís i obrirem l'Ajuntament a la gent, perquè sigui escoltada”, va assegurar i va afegir que la seva serà una política de “cerca la complicitat amb les diferents forces i evitar les confrontacions que no duen enlloc”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El PP proposa una “autopista fiscal” per pagar els impostos més baixos

figueres
política

Aragonès demana el vot per evitar noves retallades

barcelona
Guerra a Europa

Rússia llança un nou atac massiu contra la xarxa elèctrica ucraïnesa

Barcelona
política

Illa a Madrid: “Catalunya ha d’ajudar a millorar Espanya”

barcelona
Estat espanyol

Dirigents i militants socialistes demanen a Sánchez que no plegui

Barcelona
Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles
Estat espanyol

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa, els lemes de campanya...

Barcelona