Zapatero acusa el PP de continuar «enganxat a les tesis de Bush»

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, va demanar ahir el vot per al PSOE en les eleccions europees, perquè el PP representa «el passat petit i estret», i el seu líder, Mariano Rajoy, «no té guió ni pla» ni «sap quin paper» fa en el seu partit, on «no mana gaire». Així es va expressar Zapatero en un míting a València, en el qual també van participar el primer ministre de Portugal, José Sócrates; la vicepresidenta primera del govern estatal, María Teresa Fernández de la Vega, i el cap de llista del PSOE al Parlament Europeu, Juan Fernando López Aguilar.

En la seva intervenció, en la qual va assegurar que els socialistes són «invencibles» i va demanar el vot especialment als joves, va recordar que Rajoy s'havia queixat de falta de temps en el debat de política general, i va afirmar que «no li falta temps, el que li falta és valor per dir quin és el seu pensament econòmic, si és que en té cap».

Segons Zapatero, les eleccions del 7-J són entre una aposta progressista i amb visió de futur, moderna i normal, i unes propostes que remeten a «la solitud i al passat que representa el PP, que continua enganxat a les tesis de Bush».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els colons avancen a l’ombra de Gaza

Beirut

Catalunya, davant una nova cruïlla

Barcelona

Quinze opcions i sense mascareta

Girona

El periple del vot exterior

Barcelona

El sufragi no és universal

BARCELONA
Guerra a Gaza

Troben vuitanta cossos enterrats a tres fosses a l’hospital Al-Shifa

Barcelona
Pròxim Orient

Els Emirats Àrabs rebutgen la idea de participar en l’administració civil de Gaza

Barcelona
Perú

La fiscalia obre diligències contra Boluarte per encobrir el seu germà

Barcelona
política

Tot a punt per al 12-M: Més de 5,7 milions d’electors podran votar en 8.940 meses

barcelona