Política

Més acords que desacords en el debat de Riudellots

CiU va plantejar desconvocar el debat pel sisme de Lorca, però SI i Independents per Riudellots van exigir que es fes. Finalment, es va fer un minut de silenci abans d'iniciar un debat que va ser tou

A proposta dels tres grups municipals de Riudellots de la Selva, es va fer ahir un debat electoral al qual hi van assistir gairebé 300 veïns. La sang no va arribar al riu en cap moment i la correcció i les bones maneres van aplanar al llarg de les prop de dues hores. Las sensació era que entre la candidata de CiU, Montserrat Roure, la d'Independents per Riudellots, Paola Estrada; i el de Solidaritat per la Independència, Guillem Burset, en el fons hi havia més acord i desacords, i els temes de debat es basaven més en les formes que no pas en el contingut.

La trobada es va dividir en tres blocs. Un primer per debatre sis temes: el creixement urbanístic, la crisi econòmica, les finances municipals, l'atenció a les persones i la participació ciutadana.

L'únic punt que va escalfar una miqueta, i no pas gaire, el debat va ser quan Burset va retreure a l'alcaldessa, Montserrat Roure, que s'hagués deixat perdre una subvenció de 500.000 euros per portar la fibra òptica al municipi, i molt especialment al polígon industrial. Burset va aportar el testimoni de coneguts, Roure les dades que la fibra òptica s'està desplegant i que no s'ha perdut cap subvenció.

Una cosa va quedar clara: Riudellots és un poble pròsper, amb un teixit industrial que ocupa més de 4.000 persones en una població de 2.000 habitants.

Roure, Estrada i Burset, diferien en les prioritats, més generalistes que no pas concretes. Això que dèiem, que la sang no va arribar al riu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

L’Església Metodista autoritza que hi hagi clergues homosexuals

barcelona

Vergés (Junts): “Hem vingut a gestionar tots els temes”

olot
escòcia

L’SNP supera una moció de censura al Parlament

barcelona
política

Puigdemont reprèn la campanya entrant en el cos a cos amb els socialistes

barcelona

ERC reivindica l’atur més baix dels últims 15 anys

girona
xina

Pequín controlarà per llei la informació de les xarxes socials

barcelona
JUDICIAL

Villarejo, citat a declarar com a investigat per l’Operació Catalunya

barcelona
regne unit

Detenen els primers immigrants que s’enviaran a Ruanda

barcelona
Política

Sánchez reapareix a la Fira d’Abril en plena campanya del 12-M

barcelona