Política

Caldes d'estrac

Confrontació pel pla de les escoles

CiU anuncia que la Generalitat aprova els canvis i el PSC defensa que el pla no és definitiu

En plena campanya electoral, el govern municipal de CiU ha fet públic un comunicat al web municipal en què anuncia que la Generalitat ha donat el vistiplau als canvis urbanístics proposats a l'entorn de les escoles. Segons defensa l'equip de govern encapçalat per Joaquim Arnó, la darrera comissió d'Urbanisme va aprovar definitivament aquest planejament després que la mateixa administració ho suspengués l'any passat. CiU apunta que la resolució demana que es faci un text refós per recollir alguna de les propostes que es van acordar entre els promotors i Urbanisme, com ara eixamplar el vial que travessa el sector amb adaptació al terreny. Per CiU, amb aquesta resolució es desbloqueja la urbanització del sector i s'aparca la proposta inicial del PSC de creuar amb un vial la zona d'equipaments.

Des del PSC, ahir la seva candidata, Rosabel Cantenys, apuntava que el pla no és definitiu fins que no es presenti el text refós amb totes les prescripcions. El PSC va fer un acte electoral ahir al vespre per explicar la seva proposta de mantenir la nova escola a l'entorn de l'actual. CiU, en canvi, ja va anunciar durant el mandat que vol la futura escola a Can Muntanyà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.