Política

Olòriz confia que la feina feta li sigui retornada en vots

L'alcaldable d'ICV-EUiA per Girona va reivindicar ahir la cooperació amb el municipi veí de Salt en qüestions com ara la cohesió social

L'acte de final de campanya va ser a la frontissa del Güell

El candidat de la coalició ecosocialista a Girona, Joan Olòriz, va escollir la frontissa de Santa Eugènia, en el límit entre els municipis de Girona i Salt, com a escenari de l'acte final de campanya per manifestar, una vegada més, la seva oposició a la construcció del vial de les hortes. “Volem que aquest sigui un espai comú per a les dues poblacions; un espai de bon veïnatge”, va indicar. I, a més dels altres membres de la seva llista, va estar acompanyat per l'alcaldable d'ICV-EUiA per Salt, Francesc Martínez, per reivindicar la necessària cooperació entre els ajuntaments sortints de les properes eleccions municipals. “Des de posicions progressistes, si treballem plegats, la cohesió social és possible”, va afirmar Olòriz. I, en aquest sentit, va defensar la necessitat de crear una mancomunitat amb aquells municipis veïns amb Girona, entre altres raons “perquè és més econòmic”. “Salt no m'és indiferent”, va dir.

Olòriz va subratllar que les eleccions de demà “no són un joc a dos”, i es va mostrar disposat a assumir la responsabilitat de trencar amb aquest presumpte bipartidisme. “Si els ciutadans ens donen més força, el missatge és que hem de governar, i governar amb potència; si consideren que no és així, no ens votaran i anirem a l'oposició. Actuarem en conseqüència”, va manifestar.

En l'acte van actuar el grup de música tradicional catalana Sans Souci i Aires de Mi Tierra (amb música i dansa colombianes), i també hi va col·laborar l'Esbart Dansaire de Figueres.

LA FRASE

Des de posicions progressistes, la cohesió social és possible
Joan Olòriz
candidat de la coalició ecosocialista a Girona

“Sóc de fiar, i això es valora molt”

El candidat d'ICV-EUiA es va mostrar confiat que la gent valori la feina feta pel seu partit a l'Ajuntament i que aquesta valoració li sigui retornada en vots demà. Va argumentar que és una persona que actua de manera coherent amb allò que diu; que és accessible i compromès. “Sóc una persona de fiar, i això es valora molt en política”, va dir Olòriz, que va recordar que en unes municipals la gent vota les persones més que no pas un partit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
argentina

Milei acusa Sánchez de posar en risc les dones i la unitat d’Espanya

barcelona
estats units

Les universitats es preparen per afrontar actes propalestins en les cerimònies de graduació

barcelona
política

Les càbales sobre pactes donen color a la campanya

barcelona

Energia i renovables: sortir de la cua sense prendre-hi mal

Girona

La llavor de la dignitat

Banyoles
Guillem Agulló Lázaro
Pare de Guillem Agulló Salvador, assassinat pel feixisme

“L’extrema dreta és incapaç de donar un premi per les llibertats”

Banyoles
Júlia Ojeda, Anna Punsoda i Marta Roqueta
Editores de “Màtria o barbàrie”

“El nom de ‘màtria’ és un revulsiu, una altra manera de relacionar-nos políticament”

Barcelona
la crònica

Llum a Rull amb el somni de Muriel

GIRONA

Cañigueral (ERC): “Hem de garantir l’accés a una educació pública i de qualitat”

GIRONA