Política

Iniciativa obté els millors resultats però no els pot sumar

És l'única força d'esquerres que ha pujat i obté un regidor més que fa 4 anys

Iniciativa va aconseguir ahir els millors resultats en unes eleccions municipals a Barcelona, però, paradoxalment, quedarà a l'oposició durant el pròxim mandat. “Som l' única esquerra que ha parlat a la gent d'obrir una nova etapa i hem estat l'única esquerra que ha pujat”, va destacar el candidat Ricard Gomà, que es va marcar com a repte ser “una oposició forta en un govern amb una majoria de dretes que no ens satisfà i que generarà involucions que nosaltres confrontarem”.

El secretari general d'ICV, Joan Herrera, va lamentar la baixa participació i va assegurar “prendre bona nota del vot en blanc i de la mobilització social que hi ha hagut els darrers dies”. “El que ha passat els darrers dies va més enllà de les municipals”, va dir i va coincidir amb Gomà a articular “una nova manera de fer política, escoltant la veu de molta gent que està indignada”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.