Política

canet de mar

El nou govern assegura “treball i aire fresc”

El futur alcalde de CiU, Jesús Marín, diu que es notarà la nova manera de fer per resoldre problemes del poble i que buscarà pactes puntuals amb l'oposició

Les tres forces que han pactat el futur govern de Canet de Mar van fer visible ahir l'acord que encara han d'acabar de tancar amb el repartiment de les regidories. Tot i això tant el futur alcalde de CiU, Jesús Marín, com la candidata d'Unió Municipal de Catalunya, Cati Forcano, com el cap de llista del PP, Toni Romero, van coincidir que aquest és el millor acord possible per treballar pel poble. “Assegurem treball i posar-hi la banya per resoldre temes importants”, va dir Marín. No només això, si no que “es notarà la nova manera de fer amb aire fresc”, amb polítiques properes al ciutadà. El candidat de CiU va afegir que pels propers quatre anys confien amb l'oposició per fer pactes puntuals sobre aspectes importants que s'han d'afrontar i en els quals coincideixen els programes com són el pla estratègic o l'elaboració del nou planejament urbanístic. El projecte és el mateix per les tres forces polítiques que finalment s'han entès després de descartar possibles aliances amb el PSC o ERC. Segons va dir la candidata d'UMdC, els socialistes “no hi han volgut ser”. D'ERC, el representant de CiU es va limitar a dir que tot i les coincidències hi ha hagut “millor sintonia” amb les altres forces que finalment han pactat.

LA FRASE

Assegurem treball i posar-hi la banya per resoldre temes. Es notarà la nova manera de fer amb aire fresc
Jesús Marín
candidat de CiU

Un acte per explicar les regidories

Les tres formacions van anunciar ahir en la roda de premsa per als mitjans, a la qual van assistir alguns militants i simpatitzants, que faran un acte públic la setmana que ve per explicar les regidories que dirigirà cadascú. Ahir tant CiU com la gent d'Unió va deixar constància que “han enterrat” els problemes que tenien entre ells i van anunciar que abans d'un any tenen previst refer la federació que es presentava per separat des del 1999. Uns i altres van desmentir que haguessin rebut cap pressió des del partit per configurar el pacte. “Fa quatre anys no va poder ser, però ara sí que analitzats els resultats s'ha vist que Canet vol un canvi”, va dir Marín. Des del PP, el seu candidat, Toni Romero, també va assegurar: “Aquest serà un govern fort on tots anirem a l'una”. L'acte ahir va comptar amb els dirigents comarcals de les tres formacions polítiques, que els van donar suport.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Unió Europea

El PPE es nega a descartar pactes amb l’extrema dreta

Barcelona
guerra a gaza

Divisió en el govern espanyol per una carta a empreses que operen a Israel

barcelona
POLÍTICA

Verges presenta el programa econòmic de Junts+ en un acte amb empresaris

BANYOLES
Regne Unit

El Regne Unit expulsa l’agregat de Defensa de l’ambaixada russa

Barcelona

ERC proposa la creació de la Llei de Sobirania Alimentària

RIPOLL
estat espanyol

El Senat, amb majoria absoluta del PP, aprova reprovar al fiscal general de l’Estat

barcelona
Estat espanyol

El fiscal general recusa quatre dels fiscals que han de decidir la seva continuïtat

Barcelona
FIGUERES

Veray demana concentrar el vot en el PP per evitar suports a l’independentisme

FIGUERES
política

Els exconsellers Sàmper i Vila donen suport a un Salvador Illa president

barcelona