Política

Cantenys (PSC) demana la col·laboració de tots els grups a Vilafant

Consol Cantenys (PSC) va ser nomenada ahir alcaldessa de Vilafant, donant continuïtat al càrrec que ocupa des de fa un any i mig. A més dels set vots del seu grup, que li permeten governar en majoria absoluta, va obtenir el vot del regidor del PP. La segona força del consistori, CiU, i el regidor del Bloc Municipal de Vilafant, Paulí Fernández, es van abstenir, mentre que Albert Baserba (ERC) es va votar a ell mateix.

Tots els grups es van mostrar conciliadors i disposats a col·laborar amb el govern del PSC. Qui es va manifestar més en aquesta línia va ser l'exalcalde, Paulí Fernández. “Tenim cultura de govern, experiència i hem estat a tots dos costats de la barrera; per tant, estem disposats a col·laborar amb el que faci falta”, va dir Fernández. L'alcaldessa, però, tot i fer una política de diàleg, no es planteja ampliar l'equip de govern. “Espero la col·laboració de tots els grups per tirar endavant reptes importants”, ha manifestat Cantenys.

L'ALCALDESSA

Comença una nova etapa, partint de zero i oblidant tot el que ha passat en els darrers mesos
Consol Cantenys (CiU)
ALCALDESSA DE vilafant


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.