Política

Arenys de munt

El PSC es mostra crític amb el pacte i diu que la CUP els ha oblidat

El PSC d'Arenys de Munt s'ha mostrat crític amb el pacte entre la CUP i CiU tancat hores abans de la constitució del nou Ajuntament. Així, a través d'un comunicat, el PSC lamenta que les dues formacions hagin oblidat “tant ràpidament“ els principis que han defensat durant la campanya. Interpreten que és un pacte imposat per la CUP en què tots els eixos importants han estat acatats per CiU per “continuar asseguts a la cadira de l'Ajuntament”. Les diferències entre els programes ha portat, segons el PSC, a aturar el projecte del mercat municipal per poder posar en el seu lloc el geriàtric que defensa la CUP. Tampoc entenen com CiU, que va compartir amb Arenys de Munt 2000 una dedicació exclusiva l'anterior mandat, ara s'avingui amb un partit que de forma “altruista” defensa que cap regidor cobri. Pel PSC, s'han ajuntat els “instigadors” de salvar les masies de Cal Globus amb els “defensors aferris” de la nova biblioteca, referint-se a la CUP i CiU. Una altra diferència pel PSC és que mentre uns han defensat un model de riera urbanitzada, els altres “volen el fangar cada cop que cauen quatre gotes”. Pels socialistes, el pacte respon únicament a l'interès de la CUP d'aconseguir subvencions nacionals per fer “la nova escola i les reformes del gran Ajuntament”.

El comunicat també critica que la llista més votada mai s'ha posat en contacte amb el PSC en un moment de crisi en què “l'esforç i el treball junts” hauria de ser una prioritat. Amb vista d'aquest escenari, el PSC d'Arenys de Munt es compromet a fer una oposició constructiva.

E.F.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
POLÍTICA

Esquerra aposta per un model turístic de qualitat

LLORET DE MAR
POLÍTICA

El PSC vol posar en marxa la T-Mobilitat a la demarcació

SANTA CRISTINA D’ARO
regne unit

Khan és reelegit alcalde de Londres en la victòria laborista en els comicis locals

barcelona
ARGELERS de la marenda

El cap de llista de Junts per Girona apel·la als indecisos

ARGELERS
GIRONA

La CUP insta a reprendre el procés d’independència

GIRONA
política

La CUP vol trencar amb la “falsa normalitat” d’ERC, Junts i el PSC

girona
guerra a gaza

Avancen les negociacions per a un principi d’acord sobre un alto-el-foc

barcelona
alemanya

Ferit greu un candidat de l’SPD a les europees quan enganxava cartells

barcelona
política

El PSC calma ara la campanya amb la llei de barris i la memòria històrica de Sánchez

barcelona