Política

Malgrat de Mar

ERC canvia el president i l'executiva local

Jordi Carbonell pren el relleu a Ramir Roger, que ha dirigit el grup en els últims quatre anys

Jordi Carbonell és el nou president local d'ERC a Malgrat de Mar. En un comunicat emès ahir per la formació es va informar del canvi, que també comporta la renovació dels càrrecs de l'executiva local. Així, tal com es va decidir en assemblea, Eduard Pérez serà el secretari d'organització; Joan Buch, el tresorer; Ramon Lloveras, el secretari; Xavier Roger, el secretari de comunicació i premsa, i portaveu de les JERC; Teresa Verdaguer, la secretària de política municipal; Obdúlia Cuatrecases, la portaveu del grup municipal, i Guillem Martínez, Ramir Roger i Jordi Bayarri, els vocals.

Carbonell es marca com a principal objectiu pels pròxims quatre anys “augmentar la presència del partit al municipi i treballar amb el grup municipal per tal de fer més fàcil el dia a dia dels ciutadans i ciutadanes de Malgrat”. El nou president substitueix Ramir Roger, que ha estat al capdavant de la formació republicana en els últims quatre anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.