Política

els nous ajuntaments

CiU de Parlavà té Serveis Municipals i Medi Ambient

Joaquim Sabrià, d'Esquerra, manté l'alcaldia i s'ocuparà de l'àrea d'Urbanisme

Els dos regidors de CiU de Parlavà, que van decidir formar un govern d'unitat amb Esquerra, que té la majoria consistorial, es reparteixen l'àrea de Medi Ambient. Així, mentre el seu portaveu, Josep Maria Negre, s'ocupa de sostenibilitat i gestió de residus i deixalleria municipal, el segon, Joan Maria Bronsoms, s'ocupa de camins i vies fluvials, entre d'altres. A més, Negre assumeix els serveis municipals d'aigua i clavegueram, i Bronsoms, Protecció Civil (revisió dels plans).

L'alcalde, el republicà Joaquim Sabrià, es reserva les àrees d'Arquitectura i Urbanisme, Obres i Vies Urbanes, Agricultura, Protecció Civil (coordinació, Seguretat Ciutadana, Recursos Humans i Sanitat i Salut).

La primera tinent d'alcalde, Anna Maria Brugué, té les àrees de Cultura (festes i la resta d'activitats lúdiques), de Joventut i de Comerç i Consum, a més del manteniment de les instal·lacions municipals, el control d'ús i material polivalent i la pista esportiva i l'atenció a la gent gran. La segona tinent d'alcalde, Roser Font, que fa quatre anys era la cap d'una llista avalada pel PSC i ara anava de número 3, s'ocupa de les àrees d'Educació i d'Infància, a més de la gestió de la llar d'infants i el casal d'estiu, del tema de ciutadania (estudis i perfils de la població, etc.) i les polítiques d'ocupació i dinamització.

El regidor Lluís Negre conduirà l'àrea d'Esports i també noves tecnologies i manteniment del web municipal. I la regidora Mònica Sau té les àrees d'Hisenda i Serveis Econòmics, de Turisme i del Patrimoni Cultural, a part de la direcció i gestió de la revista municipal i butlletins d'informació, com també la relació amb els mitjans de comunicació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estat espanyol

Personalitats de la cultura defensen “la legitimitat democràtica”

Barcelona
Guerra a Gaza

Optimisme al Caire amb l’última proposta de treva

Barcelona

Paneque diu que en educació la prioritat és eliminar els barracons

girona

Cañigueral (ERC):”Som el partit més represaliat de la història"

santa coloma de farners

El PP exigirà control de fronteres i fre a la immigració il·legal

girona
política

Illa acusa ERC i Junts de governar “d’esquena als ajuntaments”

barcelona
Estats Units

Biden fa broma amb l’edat: “Sóc un adult competint contra un nen de 6 anys”

Barcelona
política

Crida dels comuns a frenar la dreta com a les generals del juliol passat

l’hospitalet del llobregat
política

Puigdemont avisa que la “divisió” de l’independentisme “ajudarà Illa a ser president”

barcelona