Política

Els socialistes de Calp s'abstenen amb la comissió liquidadora

Manifesten el seu acord amb l'extinció del càrrec de gerent, però voten en contra de la comissió de l'empresa de vivenda

La Junta General de la mercantil Pública Municipal de Calp, ha acordat extingir la relació amb la gerent i li ha atorgat a l'alcalde de la vila un xec en blanc perquè negocie la rescissió del contracte.

Els socialistes han votat en contra de deixar a mans de l'alcalde l'extinció d'aquest contracte, en considerar que durant els darrers cinc anys, s'han cobrat quantitats que no estaven previstes al contracte aprovat pel Consell d'Administració de l'empresa i en no contemplar-se una proposta quantificada que contemple la devolució o compensació de les quantitats indegudament cobrades per la gerent.

Els socialistes consideren que la gerent ha de renunciar a la indemnització pactada al marge d ela legislació laboral i que no se li reconega cap quantitat en concepte de salari des que es va acordar la liquidació de l'empresa el passat mes de març.

Finalment, el fet que els socialistes votaren en contra de la Comissió Liquidadora, no ha estat cap altre motiu que no fos el manteniment del secret del primer munícep en la composició de l'esmentada comissió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona