Política

L'Ajuntament de Morella exigix a la Generalitat que pague a les farmàcies

La regidora de benestar social, Malú Blasco, afirma que “la irresponsabilitat de la Generalitat pot portar al desabastiment de les farmàcies de l'interior”

L'Ajuntament de Morella, per mitjà de la regidora de benestar social, Malú Blasco ha exigit a la Generalitat que prioritze les seues inversions i que no pose en risc a les farmàcies de la comarca dels Ports i de la Comunitat, en general. Davant de la notícia dels impagaments acumulats per l'administració autonòmica a les farmàcies de la comarca, Blasco considera que “la irresponsabilitat de la Generalitat pot portar al desabastiment de les farmàcies de l'interior”.

Segons la regidora de benestar social, “la Generalitat hauria de tindre altres prioritats, ja que mentre paga puntualment a Ecclestone, organitza campionats de golf de 3,5 milions o realitza camps de tir Field Target, s'està posant en risc a les farmàcies”. A més, recordava que “a Morella no hi ha mitjans sanitaris adequats, com un hospital integrat o una Samu, i ara hem d'escoltar que la Generalitat no paga a les farmacèutiques des de juliol i que no saben exactament quan podran fer-ho”. Per això, Blasco considera “lamentable esta irresponsabilitat” i creu que “la situació podria agreujar-se si no es busca una solució immediatament”.

Malú Blasco també afirma que “la crisi no és una excusa, ja que el problema està en les prioritats en què s'invertix”. Així, contraposava com a exemple la gestió municipal, en la que es continuen recolzant i potenciant els servicis del Centre de Dia. Respecte a esta instal·lació, la regidora de benestar social també ha lamentat “els greus retrassos en l'aplicació de la Llei de Dependència per part de la Generalitat, que dificulta l'entrada d'usuaris al centre”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Adeu al centrisme alemany

Berlín
estats units

Trump finalment no testificarà en el seu judici penal per falsificar documents

barcelona

ERC+EUiA alerta de l’impacte a Sanfeliu de les obres de Montesa

L’Hospitalet de Llobregat
política

Nova concentració a Via Laietana després de la denúncia policial

barcelona
guerra a europa

Rússia inicia maniobres amb armes nuclears tàctiques

barcelona

El PSC reclama el Pla d’Actuació Municipal i de comunicació del govern

FIGUERES
regne unit

Un tribunal britànic declara il·legals els nous poders de la policia

barcelona
guerra a gaza

Israel impedeix a Associated Press transmetre imatges de Gaza

barcelona
Iran

Milers d’iranians s’acomiaden del president Ebrahim Raisi, que serà enterrat dijous

Barcelona