Política

El BLOC qualifica la pujada d'impostos de Dénia d'una maniobra electoral del PP

La coalició alerta del “menyspreu” de l'equip de govern cap als partits de l'oposició i cap a la ciutadania en general

El regidor del BLOC de Dénia, Josep Crespo, ha comparegut en roda de premsa immediatament després del plenari extraordinari convocat i en el qual s'han aprovat una pujada d'impostos bastant important i una moció d'alcaldia en la qual s'han adoptat una sèrie de mesures socials.

El regidor del BLOC, que ha votat en contra del punt dos del plenari, el de la pujada d'impostos, no ha fet cap declaració durant la sessió plenària, en canvi sí que ha fet declaracions davant els mitjans de comunicació. Aquesta postura ha estat justificada per Crespo perquè ha considerat que “parlar en els plenaris no serveix per a res, ja que sempre acaba sent una guerra contínua entre PP i PSOE sobre qui ho fa pitjor, el govern autonòmic o l'estatal, i mai no es debaten els temes realment importants ”.

De fet, precisament, Crespo ha criticat que durant el plenari de hui no s'haja discutit la qüestió principal, la de la pujada d'impostos, mentre que sí que s'han omplert la boca amagant aquestes mesures sota les promeses d'ajudes socials. El regidor ha qualificat d'”irresponsable” aquesta mesura de l'equip de govern de pujar les taxes de l'IBI, el fem, a la zona blava, entre altres, ja que considera que “ells cobren per prendre les decisions importants que han de traure l'Ajuntament avant i hui han amagat el cap, agafant el camí més senzill, la pujada d'impostos”. Crespo pensa que aquesta no és la solució adequada per prendre en aquest moment, i que també cal reduir els ingressos: “on està el pla d'austeritat que tantes vegades ha promés el regidor d'Hisenda?”. A més a més, ha criticat la postura de Centre Unificat, donant suport incondicional al PP en aquesta iniciativa ja que tota la resta de partits han votat que no i, aquest és l'únic que ha possibilitat que el partit més votat en el govern hui tirara endavant una mesura molt dràstica que han qualificat de “pujades socials d'impostos”.

Josep Crespo també s'ha referit a la moció d'alcaldia que s'ha aprovat per unanimitat juntament amb una esmena presentada pel PSOE. El que sorpén és el fet que el PSOE s'unisca a la festa electoral del PP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estat Francès

El partit de Le Pen lidera els primers sondejos però sense majoria absoluta

Barcelona
Política

Mor Antoni Bargues, històric referent del nacionalisme valencià

Política

El jutjat de Tarragona investiga el presumpte espionatge a una tècnica municipal

Tarragona
guerra a gaza

Almenys 25 morts en un atac israelià contra tendes de desplaçats a Rafah

barcelona
judicial

Buch també demana l’amnistia per anul·lar la seva condemna

barcelona
Política

L’Ajuntament de Tarragona canvia el nom franquista de tres carrers

Tarragona
política

Òmnium, Irídia i l’ANC demanen que no s’amnistiï la violència policial

barcelona
successos

Almenys onze morts en diversos incendis forestals a Turquia

barcelona

L’equip de govern fa un balanç “positiu” del primer any de legislatura

PALAFRUGELL