Política

El PSC diu que garantirà el corredor mediterrani

El cap de llista socialista per Girona, Àlex Sáez, afirma que els socialistes van apostar-hi a diferència del PP i que el projecte ferroviari, de fet, ja s'ha iniciat

La proposta del PSC de les comarques gironines pel que fa referència al corredor mediterrani és “ferma” i s'integra en l'aposta a favor del nus intermodal a l'entorn de la línia del TAV, el desdoblament de l'A-2, la modificació del traçat de la línia de tren convencional al seu pas per Figueres i el corredor de mercaderies amb ample europeu des del port de Barcelona fins a la frontera.

El candidat del PSC a les generals Àlex Sáez, va ressaltar ahir a l'estació del TAV Vilafant-Figueres, a l'Alt Empordà, que el compromís dels socialistes en la construcció dels accessos a l'estació, aprofitant la convergència de les variants de l'A-2 i l'A-26, a partir de l'estudi informatiu elaborat pel Ministeri de Foment que descriu el corredor d'infraestructures en aquest punt. Segurament per això, per Sáez, les inversions del corredor del Mediterrani, de fet, ja han començat. “Alguns parlen del corredor del Mediterrani però la realitat és que ha estat possible gràcies als socialistes”, va explicar el candidat del PSC . “La inversió prevista a la xarxa ferroviària d'alta velocitat a Catalunya és de 4.200 milions, més de 3.000 dels quals ja estan executats. Són inversions fonamentals que han de dinamitzar l'economia i la generació d'ocupació a l'Estat, a Catalunya i a les comarques gironines”, va afegir Sáez, que va posar èmfasi en les possibilitats que obre per a les comarques gironines les inversions del corredor pel nord i l'ample europeu: “La connexió transfronterera és fonamental. No només per la línia del TAV, que modernitzarà el país com li correspon. El tercer carril ferroviari del Port de Barcelona a la frontera, amb ample europeu, obre vies per al trànsit de mercaderies inèdites fins ara”.

LA FRASE

Alguns parlen del corredor del Mediterrani, però ha estat possible gràcies als socialistes
Àlex Sáez
cap de llista del PSC PER GIRONA

Sáez, a favor de retirar el vídeo

El cap de llista del PSC per Girona, Àlex Sáez, va admetre que el polèmic vídeo del PSC que relaciona les retallades amb la mort d'un pacient és “dur”, però diu que la voluntat dels socialistes “mai” ha estat posar en dubte el paper dels professionals i molt menys ofendre'ls. Per això, el candidat avala la decisió de Carme Chacón de retirar el vídeo. Sáez va assegurar que se sent “més còmode” amb un altre tipus de material de campanya, però entén que la situació és “crítica” i cal fer arribar els missatges de forma “directa”. “Hem d'arribar als nostres votants”, va opinat Sáez, que va afegir que continuara diuen “les dretes estan desmantellant el sistema públic”.

ACN



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

Biden i Trump acorden celebrar dos debats electorals televisats

barcelona
Països Baixos

L’extrema dreta arriba a un acord de coalició amb tres partits de centre i dreta

Barcelona
Suïssa

Condemnen un exministre gambià per crims contra la humanitat

barcelona
Política

Mor Imma Costa, alcaldessa de l’Ajuntament del Montmell durant 16 anys

política

Executiva d’ERC tot i que Junqueras s’oferís per liderar-la

barcelona
europa central

El primer ministre d’Eslovàquia, Robert Fico, ferit greu en un atemptat

barcelona
guerra a europa

Les tropes ucraïneses retrocedeixen a Khàrkiv davant l’avenç rus

barcelona
Política

La Fiscalia s’oposa a investigar la Mesa del Parlament per la ILP de la independència

barcelona
judicial

Boye demana ajornar les declaracions dels investigats del cas Tsunami

barcelona