Política

L'alcaldessa d'Aldaia deixa perdre 25.000 euros

Es tracta d'una subvenció per poder contractar un agent d'ocupació

Els socialistes del poble denuncien aquesta dolenta gestió de la regidora en cap

El grup socialista municipal de l'Ajuntament d'Aldaia ha denunciat que l'alcaldessa d ela vila, Carmen Jávega, haja deixat perdre una subvenció de 25.000 euros per a contractar un agent de desenvolupament local, ara que la ciutadania espera que l'alcaldessa acomplisca la seua promesa de crear 500 llocs de treball cada any.

La subvenció perduda, sufraga el 80% del cost anual d'un agent de desenvolupament local durant un any, la qual cosa suposa els esmentats 25.000 euros per aquest concepte. El 20% que resta, és a dir uns 6.000 euros els hauria de costejar l'ajuntament.

Al darrer plenari celebrat al consistori aldaier, la regidora d'ocupació, Maria Josep Cruz, contestà que la subvenció es va sol·licitar l'abril passat, però que ara no es disposava de crèdit a la partida corresponent. En aquest sentit, el grup municipal socialista que aquesta situació ha estat motivada per la creació de 2 places d'alts funcionaris, que originen una despesa de 150.000 euros i, tot i això,m es van buscar línies creditícies per a poder-les atendre, però que per a 6.000 euros, no hi ha voluntat política.

Diners per a coneguts i saludats

Pere Rossell

Una vegada més, s'observa com l'arribada de la nova administració popular ala ciutat d'Aldaia, ha posat en pràctica una altra manera d efer i de concebre els temes municipals. En l'actualitat hi ha diners per al que volen els actuals polítics; és a dir per a poder col·locar els seus militants, simpatitzants, votants, coneguts i saludats. Per a la resta, ni un sol cèntim.

S'ha vist a les clares amb aquesta subvenció perduda i encara s'ha de veure més clar en propers episodis en que es deixan perdre 25.000 euros per no disposar de 6.000. Això és el que s'anomena "prioritzar" les coses. L'alcaldessa i el seu equip de govern, perden el temps en cercar una línia creditícia de 150.000 euros abans que no una de 6.000. I això no té cap altra explicació que els primers han d'anar aparar a gent coneguda i saludada, mentre que la segona quantitat, ha de passar per un procés de selecció obert i transparent i, això és el que sembla que els molesta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Girona continua sent feu de Junts i el PSC emergeix

girona

Illa eixampla la base

barcelona

L’abstenció torna als nivells anteriors al procés

Barcelona

El PSC obté els millors resultats dels darrers 12 anys a la demarcació

girona

ERC perd bous i esquelles i queda en tercera posició

GIRONA

Junts aguanta i el PSC supera ERC a Lleida

LLEIDA

La participació a la demarcació creix poc i se situa en un 57%

girona

Victòria històrica dels socialistes a Tarragona

TARRAGONA

Victòria històrica del PSC, que es prepara per governar

barcelona