Política

El PSPV d'Aldaia denuncia possibles acomiadaments de funcionaris municipals

Els socialistes pensen que la mesura s'empararà amb l'auditoria externa de personal encomanada

Per primera vegada en anys, els pressupostos municipals d'Aldaia no s'aprovaran durant els darrers dies de desembre, perquè, en opinió dels socialistes d'aquesta localitat del vessant Sud de la comarca de l'Horta, els nous administradors municipals esperen a disposar de l'auditoria encomanada per poder aplicar els retalls de plantilla i de salaris dels empleats públics municipals “segons se'ls entoixe”.

En el decurs de la reunió de la comissió informativa prèvia al darrer plenari municipal de l'any, s'ha sabut —de manera succinta— sobre aquesta auditoria que, en opinió dels socialistes “resulta ben poc concreta i amb conclusions ben poc definides, tot i suposar-li a les arques municipals més de 6.000 euros”.

No obstant això, se sap que s'estan revisant els complements retributius dels empleats públics municipals i, tot i que l'actual majoria municipal del PP cerca trobar defectes a les darreres contractacions realitzades, pel moment no s'ha observat cap defecte de forma perquè les contractacions sempre han estat supervisades per la Secretaria i per l'Intervenció.

No obstant això, i tal i com s'han pronunciat els diversos regidors i regidores que intervenen sobre l'àrea econòmica municipal, el PSPV-PSOE s'olora retalls en el conjunt de l'actual plantilla municipal i és per això que denuncia aquest futur procedir que no deixarà de sorprendre les persones afectades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Girona continua sent feu de Junts i el PSC emergeix

girona

Illa eixampla la base

barcelona

L’abstenció torna als nivells anteriors al procés

Barcelona

El PSC obté els millors resultats dels darrers 12 anys a la demarcació

girona

ERC perd bous i esquelles i queda en tercera posició

GIRONA

Junts aguanta i el PSC supera ERC a Lleida

LLEIDA

La participació a la demarcació creix poc i se situa en un 57%

girona

Victòria històrica dels socialistes a Tarragona

TARRAGONA

Victòria històrica del PSC, que es prepara per governar

barcelona