Política

L'Alcúdia acull l'Assemblea de regidors de Compromís de la comarca de la Ribera

Han assistit tots els representants elegits juntament amb Joan Baldoví, Enric Morera, Emili Altur i Fran Ferri

Per primera vegada des de la celebració de les eleccions locals i autonòmiques, el col·lectiu de regidors i regidores de la coalició Compromís de la comarca de la Ribera, ha celebrat una reunió a la Casa de la Cultura de l'Alcúdia, amb l'objectiu de coordinar accions polítiques per a l'esdevenidor, en tots els ajuntaments.

En aquest sentit, han estat aprovades tres propostes de resolució que es presentaran en totes les corporacions on hi ha representació política de Compromís.

La primera d'elles, en contra dels retalls en els serveis d'urgències instant a la direcció del Departament de Salut de la Ribera a que torne a restituir el personal d'urgències dels CSI a les nits.

En la segona resolució, l'Assemblea de Regidors i Regidores de Compromís de la Ribera rebutja frontalment la decisió presa pel Consorci de Residus de construir un macroabocador de 120.000 m2 i una capacitat de més de 2 milions de m3 i una nova planta de tractament de residus en el terme de Guadassuar en contra de la voluntat de la majoria dels pobles de la comarca.

En la mateixa l'Assemblea s'ha decidit donar suport a la Plataforma Cívica contra el macroabocador i se sumarà a les convocatòries de mobilització que es proposen, també denúncia la situació caòtica de la política de residus del PP i afirma que una altra política de residus és possible i necessària, on prime la reducció dels residus, la proximitat (instal·lació de microplantes i microabocadors), la sostenibilitat i la gestió pública i transparent .

Finalment, la tercera resolució se situa en contra de les retallades en els serveis públics i mostra la solidaritat amb els empleats públics per les retallades que estan patint amb aquesta política erràtica que aplica el PP al País Valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Cañigueral avisa que si no governen “moltes coses quedaran aturades”

cassà de la selva
regne unit

Carles d'Anglaterra reprendrà dimarts l’agenda pública

barcelona
unió europea

La CE posa objeccions a la fusió entre Iberia i Air Europa

barcelona
Política

Mor Frank Field, ministre de la Seguretat Social en el primer govern de Tony Blair

Albiach alerta que es disputen l’escó de Girona amb Aliança Catalana

girona

Paneque: “El projecte clau és la construcció del nou Trueta”

salt
Regne Unit

Cinc acusats per atacs contra negocis vinculats amb Ucraïna

Barcelona

Vergés reivindica un Govern que gestioni el territori atenent a la seva diversitat

ripoll
Àsia-Pacífic

La Xina i els EUA es retreuen el respectiu suport a Rússia i Taiwan

Barcelona