Política

Gandia reivindica també les escoletes municipals

Els concentrats han demanat el restabliment de les escoletes en el sistema públic

Des de la Plataforma per l'Ensenyament Públic i de la Junta de Personal del Departament de Salut de Gandia, han denunciat a la concentració realitzada davant l'Ajuntament, les actuacions policials contra els estudiants de l'IES Lluís Vives, durant als darrers dies a València.

També els congregats, han condemnat les declaracions fetes pel cap de la Policia Nacional sobre els fets ocorreguts i demanen que es depuren responsabilitats, com la dimissió de Paula Sánchez de León, delegada de govern de València.

La plataforma convocant, dóna suport a la vaga d'estudiants del proper 29 de Febrer que es farà a nivell europeu per una educació pública de qualitat i es denuncia la privatització de les escoletes infantils, l'eliminació del Programa d'Atenció a l'Alumnat que tractava l'absentisme escolar, la retallada de l'Escola per a Adults en els barris i de cursos de la Universitat Popular de Gandia.

A la concentració, una representat dels pares i mares de les escoletes públiques infantils de Gandia, ha estat l'encarregada de llegir el manifest.

Alstres mobilitzacions a la Safor

Redacció

Més de 700 persones tornen a concentrar-se a la plaça Major de Gandia, Bellreguard, Oliva, Tavernes de la Valldigna, Vilallonga i Almoines contra les retallades als serveis públics i per tal d'exigir responsabilitats al Consell.

Els actes estaven organitzat pels sindicats STEPV INTERSINDICAL, CCOO, CSIF, UGT, FSES i en totes les ciutats s'han concentrar nombroses persones que han testimoniat el malestar existent en aquest sector i amb les solucions que el govern valencià dóna a la crisi a base de retallades indiscriminades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estat espanyol

El PSOE ajorna a dimarts la comissió federal que ha d’aprovar la llista per a les europees

barcelona
política

Òmnium penja cartells arreu del país amb el lema ‘Protestar no és terrorisme’

barcelona
política

Una campanya per posar a prova el futur del procés

barcelona
Oriol Lozano
Alcalde de Palau-solità i Plegamans (ERC)

“Treballem per seguir transformant el municipi”

Palau-solità i Plegamans
eleccions 12-m

La campanya electoral comença amb moltes cares noves

girona
estats units

Impliquen Trump en els esforços per no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona