El portaveu del Grup Independent de la Garriga deixa l'equip de govern i torna a l'oposició

El portaveu del Grup Independent de la Garriga (GIG), Jaume Aspa, va anunciar dijous que deixava de formar part de l'equip de govern i que tornava a l'oposició després de no haver aconseguit que es faci una consulta popular sobre una futura planta de biomassa en el municipi. En un comunicat fet públic, Aspa afirma que «per no trair els nostres principis, sobretot el d'honestedat que tant hem predicat» han pres aquesta decisió per unanimitat i afegeix que «no serveix tot s'hi val per estar al govern». En el comunicat, el regidor del GIG recorda que hi ha gairebé 3.000 signatures «que manifesten una opinió que cal escoltar» respecte a la planta de biomassa i «és per això que no ens podem quedar sols demanant una consulta». Per aquest motiu, insisteix que des de l'oposició vetllaran per aquest cas i en seran «especialment curosos doncs amb tota la informació que tenim sobre la taula hi ha massa dubtes i opinions tècniques i jurídiques contraposades.»

El GIG va signar fa catorze mesos la moció de censura que va portar el canvi de govern a La Garriga deixant a l'oposició CiU i ERC i formant un govern amb el PSC, Esquerra Independent La Garriga i ICV.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els colons avancen a l’ombra de Gaza

Beirut

Catalunya, davant una nova cruïlla

Barcelona

Quinze opcions i sense mascareta

Girona

El periple del vot exterior

Barcelona

El sufragi no és universal

BARCELONA
Guerra a Gaza

Troben vuitanta cossos enterrats a tres fosses a l’hospital Al-Shifa

Barcelona
Pròxim Orient

Els Emirats Àrabs rebutgen la idea de participar en l’administració civil de Gaza

Barcelona
Perú

La fiscalia obre diligències contra Boluarte per encobrir el seu germà

Barcelona
política

Tot a punt per al 12-M: Més de 5,7 milions d’electors podran votar en 8.940 meses

barcelona