Política

El Síndic de Greuges admet a tràmit una queixa contra l'Ajuntament d'Aldaia

Ha estat interposada pel grup polític d'Esquerra Unida perquè considera que el govern del PP ningunetja democràticament l'oposició i la ciutadania

El portaveu d'Esquerra Unida a l'Ajuntament d'Aldaia ha rebut una notificació de la Sindicatura de Greuges del País Valencià on li comunica que ha estat admesa a tràmit la queixa interposada i on es denuncia el govern municipal del PP per considerar que restringeix els drets democràtics dels grups de l'oposició i la ciutadania en general.

En concret, ara fa un mes que aquesta formació política va cursar l'esmentada queixa, tot i denunciant que el govern del PP no permet que en la pàgina de l'Ajuntament ni al Butlletí Informatiu Municipal, tinguen cabuda els grups polítics de l'oposició ni les associacions i moviments ciutadans.

Aquesta queixa, amplament fonamentada amb fonts jurídiques, es va produir després que al darrer plenari del 24 d'abril, el PP de Carmen Jávega, rebutjara la moció presentada pels denunciants, perquè s'incloguera els tres grups polítics de l'oposició en el web municipal.

L'airada contestació verbal de l'Alcaldessa ha mogut el representant d'EU a l'Ajuntament, a fer la queixa corresponent davant el Síndic de Greuges en considerar que la ciutat ha viscut una clara involució democràtica.

Més sola que la una

Pere Rossell

Si hi ha alguna cosa que caracteritza la nova alcaldessa d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta en el seu vessant Sud, és la solitud. Sembla que ni a l'interior del seu grup polític li acaben de tenir confiança, perquè si es tracta d'una dona formada amb una carrera universitària, i docta en lleis, ¿per què és que no acaba de quallar en cap de les responsabilitats que li atorguen?

Surt com a alcaldessa presidenta i no acaba de rullar-li com s'esperava, degut a la seua forta personalitat. Es vist de vellut i fa un parar amable, la trien presidenta de la Mancomunitat i, al poc, es veu obligada a deixar-ho perquè va de diputada, en contra de l'opinió del seu president o, si més no, amb alguna reticència.

Passa fregant responsabilitats orgàniques dins del seu partit, però de segona i tercera fila i no acaba de quallar. Alguna cosa indesxifrable impossibilita que Carmen arribe on li agradaria. ¿Serà el vestuari? ¿Es tractarà de la realitat que mostra quan es lleva el llautó ideològic? Alguna cosa passa i no ho sabria explicar ara.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona
POLÍTICA

Cañigueral destaca que el vot a Esquerra afavoreix el jovent

figueres
Guerra a Gaza

Hamàs publica proves de vida de dos ostatges

Barcelona
política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona
política

Paneque defensa que les infraestructures ajuden l’economia

blanes
Estat espanyol

Núñez Feijóo acusa a Sánchez de “dimitir de la democràcia”

Barcelona

Badia (Comuns) proposa un Pla director d’allotjaments turístics

sant feliu de guíxols
Guerra a gaza

Hamàs estudia l’última proposta de treva d’Israel

Barcelona

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell