Política

Compromís denuncia l'opacitat de l'alcalde de Beniarjó

El govern local continua sense un protocol d'actuació d'urgència per tal de trobar solucions als casos de famílies desnonades

En opinió del grup Compromís per Beniarjó, el grup de govern a l'Ajuntament continua actuant sense tenir en compte l'opinió de l'oposició. L'alcalde aprovà per resolució la convocatòria d'un procés de selecció per a la constitució d'una borsa de treball de monitor en animació socio-cultural, de la qual no sabien res els membres de l'oposició, assabentant-se per un correu el mateix dia que s'obria el termini de presentació d'instàncies.

A més, on es defineix la composició de la Comissió de Valoració diu que estarà integrada per membres designats per l'Alcalde, continuant sense donar participació a la resta de representants a l'Ajuntament.

D'altra banda, s'aprovà una modificació de crèdit per a la construcció d'un bar al poliesportiu municipal. El govern municipal del P.P. va aprovar una modificació de crèdit de més de 7.000 euros per a la construcció d'un bar, augmentant el pressupost inicial d'uns 108.000 a 115.000 €, amb la particularitat que, inicialment l'obra anava a fer-se per administració, és a dir, contractant l'Ajuntament la mà d'obra i la compra de materials i que açò també s'ha modificat.

Un projecte que en opinió del grup polític denunciant, no creuen que siga prioritari en aquests moments, que a més de costar més car, no repercutirà de la mateixa forma en la mà d'obra a contractar amb gent de Beniarjó.

Però a més de tot açò, es continua sense un protocol d'actuació d'urgència per tal de trobar solucions als casos de famílies desnonades d'acord amb les possibilitats econòmiques de les persones afectades.

Després d'aprovar-se per unanimitat al plenari del 26 de juliol una moció sobre mesures de paralització de desnonaments, presentada pel Bloc - Compromís per Beniarjó, on un dels acords era el d'establir un protocol d'actuació d'urgència, passats quatre mesos, continuen sense tenir cap protocol establert i sense crear-ne cap grup de coordinació entre els serveis socials, el govern local i la resta de formacions polítiques. A més, tampoc s'ha complert la periodicitat de les esmentades reunions tal i com es demana i s'aprovà a l'esmentada moció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Adeu al centrisme alemany

Berlín
estats units

Trump finalment no testificarà en el seu judici penal per falsificar documents

barcelona

ERC+EUiA alerta de l’impacte a Sanfeliu de les obres de Montesa

L’Hospitalet de Llobregat
política

Nova concentració a Via Laietana després de la denúncia policial

barcelona
guerra a europa

Rússia inicia maniobres amb armes nuclears tàctiques

barcelona

El PSC reclama el Pla d’Actuació Municipal i de comunicació del govern

FIGUERES
regne unit

Un tribunal britànic declara il·legals els nous poders de la policia

barcelona
guerra a gaza

Israel impedeix a Associated Press transmetre imatges de Gaza

barcelona
Iran

Milers d’iranians s’acomiaden del president Ebrahim Raisi, que serà enterrat dijous

Barcelona