Política

El Plenari d'Altea aprova un pressupost de 25,7 milions

També s'ha decidit la rebaixa del sou de tots els regidors que configuren la Corporació Municipal i la retirada dels telèfons mòbils corporatius

El Plenari de l'Ajuntament d'Altea ha aprovat per unanimitat, la reducció d'un 5% en el sou dels regidors i d'un 20% en l'aportació als grups polítics municipals. La mesura, presentada per l'equip de govern, suposa la tercera reducció dels sous dels regidors ja que en 2011, en accedir a l'Ajuntament, el Partit Popular va reduir un 10% la nòmina dels edils, mentre que en 2012 s'ha acordat la supressió de la paga extraordinària de Nadal.

D'aquesta manera, amb la mesura aprovada per als Pressupostos de 2013, des de l'inici de legislatura s'ha reduït el sou dels regidors en un 22%. Així mateix, s'ha aprovat l'eliminació de dietes per als edils i la supressió de tots els telèfons mòbils dels regidors, amb càrrec a l'Ajuntament.

Durant el Plenari Ordinari, també s'ha aprovat el Pressupost Municipal per a 2013, amb els vots a favor del Partit Popular i Cipal, i els vots en contra del PSOE i del Bloc. Uns Comptes en les quals l'apartat d'Ingressos es redueix en 2.100.000 euros, en passar de 27,8 milions en 2012 a 25,7 milions en 2013. Mentre que l'apartat de Despeses es redueix en 700.000 euros, en passar de 25,4 milions a 24,7 milions.

Dins dels Comptes Municipals per al pròxim any, cal destacar que la despesa de totes les partides es reduirà entre un 20% i un 50%, amb l'objectiu de potenciar les partides d'Educació, que es mantindrà, i Serveis Socials i Ocupació, que es veuran incrementades.

Els Pressupostos de 2013 inclouen un Programa Mensual d'Activitats de Comerç i Turisme, iniciatives per a impulsar la rehabilitació d'habitatges, de locals i d'edificis, un Pla d'Estímul d'Ocupació, l'engegada de la Brigada de Resposta Ràpida, a través de l'Empresa Pública de Desenvolupament Municipal, el Programa parell el Manteniment de l'Habitatge Habitual, l'impuls de l'Avinguda Jaume I com a Centre Cultural Urbà, i un Programa de Reactivació del Patrimoni Municipal, que va a incloure el Palau, Vila Gadea, el Centre Cultural d'Altea la Vella, la Finca Santa Bàrbara, la Casa de l'Aigua, i l'edifici que alberga la Fundació Schlotter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estat espanyol

Personalitats de la cultura defensen “la legitimitat democràtica”

Barcelona
Guerra a Gaza

Optimisme al Caire amb l’última proposta de treva

Barcelona

Paneque diu que en educació la prioritat és eliminar els barracons

girona

Cañigueral (ERC):”Som el partit més represaliat de la història"

santa coloma de farners

El PP exigirà control de fronteres i fre a la immigració il·legal

girona
política

Illa acusa ERC i Junts de governar “d’esquena als ajuntaments”

barcelona
Estats Units

Biden fa broma amb l’edat: “Sóc un adult competint contra un nen de 6 anys”

Barcelona
política

Crida dels comuns a frenar la dreta com a les generals del juliol passat

l’hospitalet del llobregat
política

Puigdemont avisa que la “divisió” de l’independentisme “ajudarà Illa a ser president”

barcelona