Política

La OHMI comença la seua ampliació amb un pressupost de 40 milions d'euros

L'Oficina d'Harmonització del Mercat Interior de la UE ampliarà les seues instal·lacions amb un edifici eficient i respectuós amb el medi ambient

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha anunciat la creació d'un banc de patents cedides per les universitats per a posar en contacte inversors i emprenedors

L'Oficina d'Harmonització del Mercat Interior de la UE (OAMI) amb seu a Alacant ha col·locat aquest divendres la primera pedra de l'ampliació de les instal·lacions que la institució europea té a Aiguamarga (Alacant) i que finalitzaran el juliol de 2014, i que compten amb un pressupost de 40 milions d'euros.

A l'acte han assistit, entre d'altres, el president de la Generalitat, l'alcaldessa d'Alacant, la presidenta de la Diputació i els rectors de les universitats d'Alacant i Elx. Durant la seua intervenció Fabra ha destacat la importància que té per al País Valencià la presència de la OHMI i ha exhortat els emprenedors valencians a aprofitar les seues potencialitats. El president valencià també ha aprofitat per a anunciar la creació d'un banc de patents cedides per les universitats i que tindrà com a objectiu posar en contacte els emprenedors i les seues idees amb potencials inversors.

L'edifici

El nou edifici que l'Euroagència estarà comunicat amb l'actual, tindrà un auditori amb 450 butaques i una nova àrea verda de benvinguda. Tindrà tres altures i estarà fet amb materials de construcció de procedència local i comptarà a l'exterior amb barres de ceràmica, que facilitaran la captació de llum natural i també protegiran d'una insolació excessiva.

A més, l'edifici tindrà un baix consum energètic i comptarà amb fonts d'energia pròpies tèrmiques, fotovoltaica i eòlica, tractant les aigües residuals i aprofitant les pluvials.

OHMI

Segons un estudi de la Cambra de Comerç d'Alacant, l'Euroagència deixa un PIB anual de 150 milions a la demarcació d'Alacant i ara a més assumirà noves competències contra la pirateria, fet que comportarà l'organització de nous esdeveniments i la visita de 10.000 persones, amb el conegüent benefici per al sector hostaler.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Adeu al centrisme alemany

Berlín
estats units

Trump finalment no testificarà en el seu judici penal per falsificar documents

barcelona

ERC+EUiA alerta de l’impacte a Sanfeliu de les obres de Montesa

L’Hospitalet de Llobregat
política

Nova concentració a Via Laietana després de la denúncia policial

barcelona
guerra a europa

Rússia inicia maniobres amb armes nuclears tàctiques

barcelona

El PSC reclama el Pla d’Actuació Municipal i de comunicació del govern

FIGUERES
regne unit

Un tribunal britànic declara il·legals els nous poders de la policia

barcelona
guerra a gaza

Israel impedeix a Associated Press transmetre imatges de Gaza

barcelona
Iran

Milers d’iranians s’acomiaden del president Ebrahim Raisi, que serà enterrat dijous

Barcelona