Política

S'aposta a Dénia per uns pressupostos sense retallades

La coalició Bloc - Compromís critica que l'equip de govern ha optat pel camí fàcil de pujar els impostos i les taxes a tota la ciutadania

Membres de Bloc - Compromís de Dénia encapçalats pel regidor Josep Crespo han comparegut en roda de premsa per explicar les seues propostes per a uns pressupostos més austers, més reals i més socials. En resum, l'opció que presenten defensa els interessos de les persones i mai no rebaixaria el pressupost de serveis socials, sanitat o educació.

Crespo ha remarcat que caldria renegociar els contractes d'arreplega de fem de neteja de platges o amb el Port. Les crítiques a l'equip de govern han vingut per aquesta banda, ja que al seu parer, PP i CU han triat el camí fàcil i han optat per pujar els impostos i les taxes com a única font d'ingrés, sense buscar nous ingressos.

Josep Crespo ha criticat els pressupostos generals per a 2013 que ha presentat l'equip de govern de Dénia perquè “en cap cas són austers, ja que no retallen en sous, ni protocol ni en càrrecs de confiança”.

A la conferència de premsa s'ha explicat que aquest govern no ha retallat on calia retallar i tampoc ha buscat fonts d'ingressos alternatives.

Em aquest sentit, s'ha proposat cobrar un cànon per l'explotació del Port a la Generalitat Valenciana, ja que tot i que està ubicat a Dénia, la ciutat no en rep cap benefici.

El regidor nacionalista acusa a l'equip de govern de retallar en serveis socials, tot i que ho neguen, i assegura que “per aquest camí mai no aniria Compromís ja que això és mirar pels seus interessos particulars, responent a criteris ideològics però sense mirar a les persones”.

Rafa Carrió, membre de l'executiva local de Bloc - Compromís, ha remarcat que els pressupostos de Dénia són una conseqüència directa dels pressupostos generals de l'Estat que són un “austericidi” i que fan que la ciutadania pague un deute a la banca, que realment no li pertoca.

Pere Escortell, membre de l'executiva local d'aquesta mateixa formació poítica, ha proposat també utilitzar locals que ja pertanyen a l'Ajuntament per ubicar l'oficina de turisme i no pagar lloguers astronòmics a tercers, com està passant ara, o pagar un cànon al port per l'habilitació de la llotja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.