Política

Es convoca a Ondara una manifestació de protesta

Compromís demana als regidors del PP i el PSOE de la comarca que es revelen contra les polítiques dutes a terme per governs del seu color els darrers anys i que han marginat sistemàticament la Marina

Compromís Marina Alta acusa el PP i PSOE d'haver destruït la confiança dels ciutadans en el sistema polític i convoca a la ciutadania a la manifestació de dissabte vinent a Ondara

En aquest sentit, Compromís demana que els veïns de la Marina Alta se sumen a la manifestació de dissabte que convoca Intersindical-Marina Alta i CCOO-Les Marines, davant les agressions que està sofrint la classe treballadora a aquesta demarcació pel que fa a educació, sanitat, ocupació, desnonaments, dependència i transport públic, a més de la situació de minva del sistema democràtic generalitzat que estan afectant a les institucions de l'estat espanyol, autonòmic i local.

Les entitats que convoquen consideren que cal una resposta del conjunt de la ciutadania de la Marina Alta contra totes aquestes polítiques de retallades i d'austeritat i la corrupció.

A més, també es vol fer patent que existeixen altres alternatives a aquestes polítiques però que, els governs espanyol i valencià, no volen portar endavant ja que estan més interessades en donar suport a la banca, els especuladors i els grans grups empresarials.

Compromís afirma que “ha arribat el moment de revelar-se contra els dos grans partits que sota un llençol de confrontació pública es dediquen des de fa 30 anys a intercanviar-se el poder i a posar-se sempre d'acord en aplicar polítiques que consoliden un sistema injust que viu d'esquenes a la ciutadania.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Òmnium penja cartells arreu del país amb el lema ‘Protestar no és terrorisme’

barcelona
política

Una campanya per posar a prova el futur del procés

barcelona
Oriol Lozano
Alcalde de Palau-solità i Plegamans (ERC)

“Treballem per seguir transformant el municipi”

Palau-solità i Plegamans
eleccions 12-m

La campanya electoral comença amb moltes cares noves

girona
estats units

Impliquen Trump en els esforços per no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell