Política

Manlleu, seu demà d'un festival per la llibertat de Catalunya

LliberCAT tindrà diversos espais amb actuacions musicals i una fira

L'ANC organitza la jornada lúdica

El passeig del Ter de Manlleu serà escenari demà dissabte del festival LliberCAT, que té com a objectiu reivindicar la llibertat de Catalunya i continuar la mobilització a favor d'un estat propi català. La iniciativa, que durarà tot el dia, tindrà actuacions musicals, una fira gastronòmica i de productes artesans, una mostra de cultura popular, activitats infantils, etcètera.

L'esdeveniment, que és gratuït, està impulsat per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), i més concretament per les seccions territorials de Collsacabra, Manlleu, Roda de Ter i Osona, que han unit esforços per organitzar aquesta jornada, que també ha de servir per anar escalfant motors amb vista a l'espectacular cadena humana de la Diada.

LliberCAT donarà el tret de sortida amb una caminada popular, que commemorarà el primer aniversari de la Marxa cap a la Independència, que es va fer entre Ulldeter i Roda de Ter. A partir de dos quarts d'onze del matí s'obrirà la fira amb més de 40 productors d'arreu de Catalunya i s'habilitaran els dos escenaris on s'aniran fent les actuacions. Alguns dels grups i artistes que hi actuaran són Santi Arisa, Macedònia, Toni Albà, Dept. o Glaucs, entre d'altres. També està prevista una cercavila amb diables.

Vessant solidari

Un altre dels punts destacats de la jornada és la campanya de recollida d'aliments que organitzarà el Banc d'Aliments. Els assistents podran portar llet, cereals i galetes en dos punts d'informació que hi haurà al llarg del passeig del Ter.

Durant la diada també es farà una trobada de representants de diverses assemblees locals i territorials de l'ANC d'arreu del país, que compartiran les seves experiències.

El Punt Avui, patrocinador de l'esdeveniment

El Punt Avui col·labora activament en el festival LliberCAT de Manlleu i n'és el patrocinador. El diari, doncs, serà present en aquest esdeveniment i continua en la seva línia de comprometre's i donar suport als actes que contribueixen a avançar cap a la llibertat del país. En aquesta línia també s'emmarca el festival Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat, que El Punt Avui organitza el pròxim 3 d'agost a Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.