Política

Desestimat el recurs contra l'arxivament de la causa oberta a l'exalcalde de Burjassot per malversació

Regidors del PP van denunciar José Luis Andrés Chavarrías per haver col·locat pancartes en la localitat en què reclamava a la Generalitat el compliment dels seus compromisos amb el consistori

Ratifica la sentència del jutjat número 6 de Paterna, que considerava que no s'havia produït destinació dels cabals a usos aliens a la funció pública

La secció cinquena de l'Audiència de València ha desestimat el recurs d'apel·lació presentat per diferents edils del PP de Burjassot contra l'exalcalde del municipi, José Luis Andrés Chavarrías, per un presumpte delicte de malversació de cabals públics. El recurs va ser presentat pels querellants després del sobreseïment i l'arxivament de la causa dictaminats el passat mes d'abril pel jutjat de primera instància i instrucció número 6 de Paterna.

La querella va ser interposada pels regidors del PP contra Chavarrías amb motiu de la col·locació de diferents pancartes en el municipi en les quals es reivindicava que la Generalitat valenciana fes front als projectes pendents en el municipi, com ara el soterrament de les vies del metro, la construcció del col·lector o del col·legi Sant Joan de Ribera i del centre de salut. El jutjat de primera instància ja va assenyalar en la interlocutòria d'abril de 2013 que no s'havia produït malversació amb la citada col·locació de les pancartes “ja que no hi ha hagut destinació dels cabals a usos aliens a la funció pública”.

La sala de l'Audiència ha acordat “desestimar el recurs d'apel·lació contra l'acte de 22 d'abril de 2013 en el qual s'acorda el sobreseïment i arxivament de la causa”. Contra la resolució no és possible recurs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Parlon: “El PSC no donarà suport a una investidura de Puigdemont”

barcelona
política

Aragonès deixa la primera línia política

barcelona
política

Puigdemont també presentarà candidatura a la presidència

Argelers de la Marenda

Girona continua sent feu de Junts i el PSC emergeix

girona

Illa eixampla la base

barcelona

L’abstenció torna als nivells anteriors al procés

Barcelona

El PSC obté els millors resultats dels darrers 12 anys a la demarcació

girona

ERC perd bous i esquelles i queda en tercera posició

GIRONA

Junts aguanta i el PSC supera ERC a Lleida

LLEIDA