El PSC diu que fer subterrània la via de tren no és competència del pla territorial

El PSC de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac va respondre ahir a les acusacions que els alcaldes dels tres municipis i particularment el de Llavaneres, Bernat Graupera, van fer a la formació perquè no s'ha volgut sumar a les al·legacions que han presentat els ajuntaments, tots governats per CiU, per fer subterrània la línia de tren. Segons els socialistes, el contingut dels escrits presentats contenen propostes que no són competència del pla territorial metropolità. «És per aquest motiu que els grups municipals del PSC no vam signar unes al·legacions tan demagògiques com desconeixedores del contingut del pla», apunten en un comunicat conjunt. Els socialistes insisteixen a dir que el pla territorial és un document de «directrius generals» i que l'únic que fa és posar les eines, però no és competència seva treballar a menys escala i integrar les diferents possibilitats tècniques i de gestió. «No ens podem sumar a una acció que es fonamenta en falsedat i en omissió d'informació», afegeixen.

A més, asseguren que, a banda dels tres grups municipals, tampoc no han signat les al·legacions el grup Anem –vinculat a ICV–, ni el PP, ni ERC de Sant Vicenç de Montalt. En aquest sentit, lamenten que en aquest poble el govern municipal ni tan sols va informar la resta de grups del consistori de l'actuació esmentada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona