Política

Compromís per Dénia exigeix que s'avance a 2014 la baixada de l'IBI

Crespo donarà suport a PP-CU si redueixen en càrrecs de confiança, sous i protocol

El portaveu i regidor de Bloc-Compromís per Dénia, Josep Crespo, ha comparegut en roda de premsa per explicar la seua postura després del plenari extraordinari i urgent convocat per a dimarts passat, en el qual es va aprovar el Marc Pressupostari per al període 2014-2016.

En primer lloc, Crespo ha explicat per quina raó no va intervindre durant la celebració de la sessió plenària: “estava molt molest amb el regidor Vicente Chelet perquè la setmana passada va prometre que abans de portar a ple aquest document faria una reunió amb tots els partits polítics i no ho ha fet, de nou ens ha tornat a enganyar i presenta un document tècnic que ja està tancat i en el qual l'oposició no pot aportar res. Al ple em vaig dedicar a escoltar les seues raons per poder parlar ara, ja que a la comissió només va parlar l'interventor”,

Com que el document ja està aprovat i tancat abans de presentar-lo, les propostes de Compromís, tal i com ha explicat el seu regidor, són primer de tot que l'equip de govern aplique la baixada de l'IBI en 2014 i no en 2015, tal i com pretén el govern de PP i CU.

L'edil de Bloc-Compromís ha plantejat a l'equip de govern que si volen tindre el seu suport han de baixar al carrer i veure les necessitats dels ciutadans, per tant, han de reduir el nombre de càrrecs de confiança, rebaixar el sou de l'alcaldessa i dels regidors alliberats i reduir despeses de protocol.

Pel que fa al document del Marc Pressupostari aprovat, el regidor critica que han tingut tres mesos per a preparar-lo i durant aquest temps no han convocat a l'oposició a cap reunió. A més a més, Crespo critica que presenten un document tècnic i que en la comissió va haver de defensar l'interventor, sense que ni PP ni CU donaren la seua opinió al respecte.

El regidor ha criticat també que el regidor Vicente Chelet plantege com a mesura estrella la baixada dels impostos i que li pegue moltes voltes al capítol d'ingressos, quan en realitat eixa és la seua obligació legal, la de reduir el deute legal. Crespo asesgura que “no els interessa parlar de les despeses, on en realitat si que haurien de modificar molt, i per això se centren en els ingressos”.

Crespo ha criticat que en el capítol de document on haurien d'aparèixer les mesures per a reduir les despeses, l'equip de govern només en marque una de les 15 opcions, i aquesta és la de “Altres mesures pel costat de despeses”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Paneque diu que en educació la prioritat és eliminar els barracons

girona

Cañigueral (ERC):”Som el partit més represaliat de la història"

santa coloma de farners

El PP exigirà control de fronteres i fre a la immigració il·legal

girona
política

Illa acusa ERC i Junts de governar “d’esquena als ajuntaments”

barcelona
Estats Units

Biden fa broma amb l’edat: “Sóc un adult competint contra un nen de 6 anys”

Barcelona
política

Crida dels comuns a frenar la dreta com a les generals del juliol passat

l’hospitalet del llobregat
política

Puigdemont avisa que la “divisió” de l’independentisme “ajudarà Illa a ser president”

barcelona
POLÍTICA

Per la CUP, el Baix Empordà és “una mena de parc temàtic turístic”

la bisbal d’empordà
política

ERC reivindica el seu esperit de resistència i lluita a Ginebra en un emotiu acte amb exiliats

barcelona