Política

Lucena, “segur” que els díscols entregaran l'acta, però Elena, Geli i Ventura reiteren que no

El portaveu del grup parlamentari del PSC assegura que ha donat als tres diputats fins a les 12h del diumenge perquè renunciïn al seu escó

“Àngel Ros els ha ensenyat el camí, és el més digne”, assegura el dirigent socialista

El portaveu del grup parlamentari del PSC, Maurici Lucena, s'ha mostrat convençut aquest divendres que els tres diputats díscols del PSC, Marina Geli, Joan Ignasi Elena i Núria Ventura, entregaran l'acta de diputat. Segons ha explicat a Catalunya Ràdio i també ha dit a TV3, Lucena va parlar després de la votació sobre la via del 150.2 al Parlament amb els tres díscols per demanar-los que “reflexionessin” i donar-los un termini de tres dies, “fins a les 12h del migdia de diumenge” per entregar l'acta de diputat. De fet, Lucena s'ha mostrar “segur” que Geli, Elena i Ventura el trucaran “abans de les 12h del diumenge i em diran que sí” que deixen l'escó de diputat.

Geli, Elena i Ventura, però, han tornat a reiterat, tal com diuen en les entrevistes quepubliquem aquest divendres a EL PUNT AVUI , a Catalunya Ràdio i a RAC 1 que no tenen intenció de deixar l'acta. “Respecto l'opinió de que hem de fer aquest pas, però veure això com una visió de tres persones aïllades és un error”, ha respost Elena a Lucena. Geli i Ventura han mantingut també aquesta posició en les seves declaracions a RAC 1. De fet, tots tres han reiterat que no s'ha de reduït la votació d'ahir a una “qüestió disciplinària” sinó a “una qüestió política de fons”, “un sentiment que comparteixen gran part de militants del PSC”, sobretot, tal com ha dit Ventura, en el territori. De fet, han reiterat que no pensen deixar el PSC perquè des de les bases se'ls reclamen que continuïn.

També han argumentat la seva decisió de mantenir l'acta amb el suport que han tingut a través del manifest de l'ala catalanista del partit, signat per més de 120 militants, càrrecs i exdirigents del PSC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia