Política

Compromís per Paterna subratlla que la nova alcaldessa també està imputada

Qualifica “d'indignant” la presència d'Isabel Bonig per entronitzar a l'alcaldessa imputada, botant-se la línia roja del president Fabra

La formació enceta el procés de canvi a Paterna baix el lema 'Rescatem Paterna'

El portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, va estar l'únic portaveu de l'oposició que es va postular com a candidat a l'alcaldia front a l'alcaldessa imputada Elena Martínez.

Per a aquesta regidor ecovalencianista, “el balanç fet al ple sobre la gestió de l'equip d'Agustí demostra que no s'ha gestionat ni se gestiona bé. Que el caos es qui desgoverna Paterna, i damunt són els mateixos regidors que han fet de 'comparsa' al senyor Agustí qui governaran el poble fins a maig de 2015”.

Tot i que la nova alcaldessa compta amb la benedicció d'Isabel Bonig qui, botant-se la línia roja del seu president, va acudir a “entronitzar” a l'alcaldessa imputada donant una falsa imatge d'unitat a un PP de Paterna desfet per les causes judicials.

Per a Ramon, “no és creïble cap canvi important en la línia política del PP, quan la mateixa Sra Martínez, alcaldessa en funcions durant gran part del 2014, ha estat partícip, sense tremolar-li el pols, en votar a favor retallades, privatitzacions, pujades d'impostos i malbarataments de diners públics, fins i tot amb informes en contra de l'Interventor i la Secretària municipal, raó per la qual està tota la Junta de Govern Local imputada”.

Davant d'aquesta situació, Compromis enceta el canvi, basat en la participació ciutadana, amb el lema 'Rescatem Paterna'.

Una campanya que vol subratllar aquesta manera de procedir i és per això que des d'aquesta formació política es vol retornar a la política la seua dimensió de servei al ciutadà que mai s'hauria d'haver perdut.

Compromís per Paterna vol insistir en les seues exigències tradicionals: millorar la participació ciutadana, la rescissió dels contractes amb consultores, l'augment de la despesa social, la paralització de la venda de l'empresa pública GESPA i de tots els tràmits iniciats per a l'arribada dels seus macroproejctes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

rússia

Putin inicia el seu cinquè mandat amb més poder que mai

barcelona
política

Mor Joan Rigol, president del Parlament entre el 1999 i el 2003

CAPMANY

La CUP reivindica la creació del Parc Natural de l’Albera

CAPMANY
català

Òmnium denuncia una insuficient oferta de cursos de català

barcelona
guerra a gaza

Els tancs d’Israel entren a Rafah i prenen el control de la part palestina del pas fronterer

barcelona
guerra a gaza

Israel rebutja la treva acceptada per Hamàs i manté els atacs contra Rafah

barcelona
Regne Unit

Downing Street, més a prop

Londres

Trenta anys de llibertat

Barcelona
John Carlin
Periodista i escriptor

“Mandela va saber guanyar-se els enemics”

Barcelona